Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Szczecin BKS Lechia
3b Tactiek 4-4-2
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Karácsonyi probeert naar een medespeler te passen. Josipović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Märtmaa. Märtmaa krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. Devisch kopt de bal weg. Klungelig pakt Märtmaa de bal. Josipović is nu in balbezit. Josipović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bilbija geeft de bal voor. Josipović heeft problemen om de bal te vangen. Josipović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parra de bal. Parra draait met de bal, schiet en ... Mayol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Parra speelt de bal door. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim passt de bal met de wreef. Josipović rent richting de bal. Josipović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mazak probeert de bal aan de voet te houden. bin Halim kopt de bal weg. Devisch rent richting de bal. Devisch draait met de bal, schiet en ... Märtmaa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ferré met een sublieme pass. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović passt de bal in één keer door. Devisch rent richting de bal. Devisch schiet op doel. Mayol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferré geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parra kan de bal niet met de borst controleren. Devisch rent richting de bal. Devisch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski passt de bal met de wreef. Erni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni schiet op doel. Czédli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 0:1

44e minuut.
Bilbija passt de bal in één keer door. Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Squizzato de bal. Squizzato schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Carretero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Szczecin 39%, BKS Lechia 61%.
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 0:1

46e minuut.
Parra rent richting de bal. Parra passt de bal zonder na te denken. Daar is bin Halim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Halim geeft een lange en hoge pass. Carretero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 1:1

48e minuut.
Ferré speelt de bal door. bin Halim rent richting de bal. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mazak rent richting de bal. Parra is nu in balbezit. Parra met een sublieme pass. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
McGinn geeft de bal voor. Märtmaa is nu in balbezit. Carretero verovert de bal door een tackle van achteren. Carretero schiet op doel. Mayol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Szczecin 35%, BKS Lechia 65%.
Chelsea Szczecin - BKS Lechia 2:1