Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.043
  • Stadion: PIEKŁO PS
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 18986
MANCHESTER UNITED PS Fasolki
MUPS Tactiek Fasolek
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövesfalvi passt de bal met de wreef. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap. Munn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - Fasolki 0:1

9e minuut.
Załuska onderschept slim de pass. Załuska geeft de bal voor. Daar is Banchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Cakov de bal. Cakov geeft de bal voor. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - Fasolki 0:2

24e minuut.
Stemberg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Radojičić kopt de bal weg. Daar is Polakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacVanish rent richting de bal. MacVanish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Eastwood kopt de bal weg. Sambi Lokonga speelt de bal door. Heinla rent richting de bal. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Załuska onderschept slim de pass. Załuska geeft de bal voor. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish draait met de bal, schiet en ... Marinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - Fasolki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED PS 51%, Fasolki 49%.
MANCHESTER UNITED PS - Fasolki 1:2

49e minuut.
Kövesfalvi is nu in balbezit. Kövesfalvi passt de bal zonder na te denken. Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - Fasolki 1:3

54e minuut.
Polakowski probeert naar een medespeler te passen. Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövesfalvi probeert naar een medespeler te passen. Polakowski geeft een hoge lob. Hámori maakt een snoekduik en kopt de bal. Munn bokst de bal weg.

65e minuut.
Heinla rent richting de bal. Wawrzak onderschept slim de pass. Bruzual met een sublieme pass. Hámori is nu in balbezit. Hámori haalt uit met een fantastische trap. Munn bokst de bal weg.

68e minuut.
Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov geeft een lange en hoge pass. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hámori bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap. Munn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - Fasolki 1:4

72e minuut.
Hámori verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori met een sublieme pass. Cakov rent richting de bal. Carrón onderschept slim de pass. Carrón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Carrón speelt de bal door. Kulomber heeft problemen om de bal te vangen. Polakowski geeft een lange en hoge pass. Hámori is nu in balbezit. Hámori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sambi Lokonga rent richting de bal. Nəzərov met een sublieme pass. Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinla geeft de bal voor. Hámori springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nəzərov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzərov met een sublieme pass. Wawrzak heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzak probeert naar een medespeler te passen. Nəzərov met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED PS 63%, Fasolki 37%.
MANCHESTER UNITED PS - Fasolki 1:4