Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Krynica Małogoszcz United
taktyka1 Tactiek A.Fergusona 2
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Luzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Marot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Clerck. Marot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marot kan niet meer verder spelen. Zgrzęda komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi passt de bal zonder na te denken. Biaram probeert naar een medespeler te passen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Sazon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doncel-Varcárcel de bal. Doncel-Varcárcel met een sublieme pass. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon schiet op doel. Kumarins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tuša verovert de bal door een tackle van achteren. Tuša probeert naar een medespeler te passen. Loponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Sazon rent richting de bal. Liaño onderschept slim de pass. Liaño met een sublieme pass. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rycerz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Doncel-Varcárcel is nu in balbezit. Doncel-Varcárcel met een sublieme pass. Sazon rent richting de bal. Sazon haalt uit met een fantastische trap. Kumarins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - Małogoszcz United 0:1

22e minuut.
Doncel-Varcárcel heeft problemen om de bal te vangen. Doncel-Varcárcel passt de bal zonder na te denken. Mironescu speelt de bal door. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Kumarins trapt de bal weg van het doel. Mironescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sazon de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Vogado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu passt de bal zonder na te denken. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon draait met de bal, schiet en ... Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zgrzęda zal de hoekschop nemen. Biaram kopt de bal weg. Klungelig pakt Loponen de bal. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Rodríguez Córdoba met een sublieme pass. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda met een sublieme pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
De Clerck onderschept slim de pass. De Clerck speelt de bal door. Mironescu speelt de bal door. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon draait met de bal, schiet en ... Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondăreţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Krynica 46%, Małogoszcz United 54%.
Team Krynica - Małogoszcz United 0:1

48e minuut.
De Clerck verovert de bal door een tackle van achteren. De Clerck geeft een hoge lob. Doncel-Varcárcel rent richting de bal. Doncel-Varcárcel geeft een lange en hoge pass. Sazon maakt een snoekduik en kopt de bal. Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minh Khôi kopt de bal weg. Mironescu speelt de bal door. Sazon is nu in balbezit. Sazon haalt uit met een fantastische trap. Kumarins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - Małogoszcz United 0:2

56e minuut.
Minh Khôi speelt de bal door. Luzuriaga rent richting de bal. Luzuriaga passt de bal met de wreef. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Doncel-Varcárcel rent richting de bal. Doncel-Varcárcel passt de bal in één keer door. Sazon rent richting de bal. Sazon haalt uit met een fantastische trap. Kumarins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - Małogoszcz United 0:3

74e minuut.
Bondăreţ speelt de bal door. Mironescu rent richting de bal. Mironescu geeft de bal voor. Sazon is nu in balbezit. Sazon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Quillet passt de bal in één keer door. Mironescu rent richting de bal. Mironescu passt de bal in één keer door. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiva komt het veld opgelopen. Chałas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Biaram probeert naar een medespeler te passen. Sazon is nu in balbezit. Luzuriaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sazon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chałas komt bij de bal en schiet. Kumarins bokst de bal weg. Paal! Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - Małogoszcz United 0:4

84e minuut.
Nonu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Córdoba met een snelle inworp. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Rycerz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Krynica - Małogoszcz United 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Krynica 42%, Małogoszcz United 58%.
Team Krynica - Małogoszcz United 1:4