Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Małogoszcz United Fc Frysztak
A.Fergusona 2 Tactiek 424
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 53.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Nonu probeert naar een medespeler te passen. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon haalt uit met een fantastische trap. Czechowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scopece probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Mironescu is nu in balbezit. Mironescu geeft een hoge lob. Sazon is nu in balbezit. Sazon draait met de bal, schiet en ... Scopece maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Fc Frysztak 1:0

7e minuut.
Sazon verovert de bal door een tackle van achteren. Jianlian onderschept slim de pass. Doncel-Varcárcel rent richting de bal. Doncel-Varcárcel geeft een hoge lob. Sazon krijgt zijn hoofd ertegen. Scopece kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tuša met een sublieme pass. Sazon rent richting de bal. Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon verovert de bal door een tackle van achteren. Sazon draait met de bal, schiet en ... Scopece bokst de bal weg.

20e minuut.
Quillet passt de bal in één keer door. Mironescu rent richting de bal. Mironescu passt de bal in één keer door. Sazon rent richting de bal. Sazon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Loponen geeft de bal voor. Doncel-Varcárcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncel-Varcárcel met een sublieme pass. Klungelig pakt Sazon de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Scopece trapt de bal weg. Gates kopt de bal weg. Loponen is nu in balbezit. Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Małogoszcz United - Fc Frysztak 1:1

27e minuut.
Mironescu rent richting de bal. Mironescu passt de bal in één keer door. Sazon is nu in balbezit. Sazon schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu passt de bal in één keer door. Sazon heeft problemen om de bal te vangen. Sazon schiet op doel. Scopece probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Fc Frysztak 2:1

33e minuut.
Tuša passt de bal met de wreef. Quillet heeft problemen om de bal te vangen. Quillet speelt de bal door. Sazon rent richting de bal. Sazon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Fc Frysztak 3:1

38e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal in één keer door. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski schiet op doel. Gates probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nonu rent richting de bal. Nonu passt de bal zonder na te denken. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Fc Frysztak 4:1

43e minuut.
Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu passt de bal in één keer door. Sazon is nu in balbezit. Sazon haalt uit met een fantastische trap. Scopece probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Fc Frysztak 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 42%, Fc Frysztak 58%.
Małogoszcz United - Fc Frysztak 5:1

46e minuut.
Bondăreţ komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Doncel-Varcárcel is nu in balbezit. Doncel-Varcárcel passt de bal met de wreef. Jianlian probeert de bal aan de voet te houden. Sazon rent richting de bal. Sazon schiet op doel. Scopece verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Sazon is nu in balbezit. Sazon schiet op doel. Scopece probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Małogoszcz United - Fc Frysztak 6:1

52e minuut.
Tuša met een sublieme pass. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu geeft de bal voor. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Jianlian geeft een lange en hoge pass. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuša verovert de bal door een tackle van achteren. Tuša geeft de bal voor. Sazon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loponen. Dominikowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dominikowski kan niet meer verder spelen. bin Anusai komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ speelt de bal door. Doncel-Varcárcel met een sublieme pass. Sazon rent richting de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ... Scopece bokst de bal weg.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiva komt het veld opgelopen. Chałas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Chałas de bal. Chałas geeft een hoge lob. Sazon is nu in balbezit. Sazon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Małogoszcz United 39%, Fc Frysztak 61%.
Małogoszcz United - Fc Frysztak 6:1