Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.044
  • Stadion: Korba Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19937
Korba POLSKA HUSARIA
532 Tactiek polo
63% Balbezit 37%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Torp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas geeft een lange en hoge pass. Lech rent richting de bal. Lech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - POLSKA HUSARIA 0:1

4e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech passt de bal met de wreef. Młot is nu in balbezit. Młot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Garczarczyk geeft een hoge lob. Rempała speelt de bal door. Kopertowski kopt de bal weg. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - POLSKA HUSARIA 0:2

11e minuut.
Bidas speelt de bal door. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Lech geeft een lange en hoge pass. Ćirović springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Daar is Cavalieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech onderschept slim de pass. Lech probeert naar een medespeler te passen. Młot is nu in balbezit. Młot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - POLSKA HUSARIA 0:3

26e minuut.
Garczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Donat Llopis rent richting de bal. Donat Llopis geeft een lange en hoge pass. Kolle is nu in balbezit. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Garczarczyk is nu in balbezit. Garczarczyk met een sublieme pass. Daar is Kolle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Rempała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Garczarczyk rent richting de bal. Gałuszko speelt de bal door. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot onderschept slim de pass. Młot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Suchan rent richting de bal. Suchan geeft een lange en hoge pass. Ćirović kopt de bal weg. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel. Scânteianu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - POLSKA HUSARIA 0:4

39e minuut.
Kitowski is nu in balbezit. Kolle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kitowski met een snel genomen vrije trap. Lech kan de bal niet met de borst controleren. Lech geeft een hoge lob. Scânteianu bokst de bal weg.

45e minuut.
Coentrão kopt de bal weg. Malowany is nu in balbezit. Malowany probeert naar een medespeler te passen. Anioła rent richting de bal. Anioła draait met de bal, schiet en ... Rempała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korba 48%, POLSKA HUSARIA 52%.
Korba - POLSKA HUSARIA 0:4

52e minuut.
Daar is Kolle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolle passt de bal zonder na te denken. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - POLSKA HUSARIA 1:4

61e minuut.
Donat Llopis passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Kolle is nu in balbezit. Kolle haalt uit met een fantastische trap. Rempała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rempała met een harde bal richting middenveld. Coentrão kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kitowski de bal onder controle te krijgen. Kolle is nu in balbezit. Kolle schiet op doel. Rempała bokst de bal weg.

68e minuut.
Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski passt de bal in één keer door. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - POLSKA HUSARIA 1:5

71e minuut.
Anioła is nu in balbezit. Anioła passt de bal in één keer door. Kolle is nu in balbezit. Kolle draait met de bal, schiet en ... Rempała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - POLSKA HUSARIA 2:5

84e minuut.
Garczarczyk met een snelle inworp. Papajec is nu in balbezit. Papajec geeft een hoge lob. Malowany geeft de bal voor. Anioła maakt een snoekduik en kopt de bal. Rempała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kopertowski passt de bal met de wreef. Bidas met een sublieme pass. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - POLSKA HUSARIA 2:6

89e minuut.
Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Obrębski is nu in balbezit. Ćirović verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović draait met de bal, schiet en ... Scânteianu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korba - POLSKA HUSARIA 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korba 40%, POLSKA HUSARIA 60%.
Korba - POLSKA HUSARIA 2:7