Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Jarocin Opole Cats
off Tactiek 541
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.8 gemiddelde waardering 38.3
goed Schieten matig
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Chełkowski rent richting de bal. Inworp. Kozik met de inworp. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Opole Cats 1:0

2e minuut.
Bartoletti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juzala is nu in balbezit. Juzala schiet op doel. Paal! Zdun heeft problemen om de bal te vangen. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Opole Cats 2:0

8e minuut.
Szczepański rent richting de bal. Rochacki rent richting de bal. Jeftić maakt een afschuwelijke overtreding. Jeftić krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Vlădulescu onderschept slim de pass. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Juzala de bal. Juzala schiet op doel. Zacharski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andrade de bal. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea schiet op doel. Zacharski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Opole Cats 3:0

40e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Zacharski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Opole Cats 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Jarocin 58%, Opole Cats 42%.
Ks Jarocin - Opole Cats 4:0

52e minuut.
Jeftić geeft een lange en hoge pass. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - Opole Cats 5:0

71e minuut.
Zdun passt de bal zonder na te denken. Veizaga rent richting de bal. Veizaga geeft een lange en hoge pass. Rochacki rent richting de bal. Rochacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Witczak heeft problemen om de bal te vangen. Szczepański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Witczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeftić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andrade rent richting de bal. Mircea onderschept slim de pass. Mircea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mircea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Szczepański passt de bal met de wreef. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak geeft een lange en hoge pass. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Jarocin 50%, Opole Cats 50%.
Ks Jarocin - Opole Cats 5:0