Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.045
  • Stadion: Estadio 06
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13763
Lechia Mysłowice Kontra Piotrków Trybunalski
fantastico 2 Tactiek bezpieczna
53% Balbezit 47%
8% Spel op eigen helft 92%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 28
outstanding Schieten weak
excellent Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Dubajić probeert naar een medespeler te passen. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. Ankaralı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 1:0

2e minuut.
Quiroz passt de bal zonder na te denken. Ochroński heeft problemen om de bal te vangen. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Chrchola rent richting de bal. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 2:0

5e minuut.
Quiroz passt de bal zonder na te denken. Czwonka met een sublieme pass. Klungelig pakt Chrchola de bal. Chrchola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 3:0

7e minuut.
Oană met een sublieme pass. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain probeert naar een medespeler te passen. Chrchola rent richting de bal. Chrchola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 4:0

8e minuut.
Oană rent richting de bal. Oană speelt de bal door. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 5:0

9e minuut.
Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka met een sublieme pass. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Ankaralı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 6:0

11e minuut.
Oană geeft een lange en hoge pass. Ankaralı met een sublieme pass. Inworp. Quiroz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oană geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Oană speelt de bal door. Klungelig pakt Chrchola de bal. Chrchola speelt de bal door. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 7:0

15e minuut.
Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka passt de bal in één keer door. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 8:0

19e minuut.
Klungelig pakt Oană de bal. Astiazarain speelt de bal door. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola schiet op doel. Ankaralı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 9:0

21e minuut.
Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Chrchola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czwonka rent richting de bal. Czwonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alavartido is nu in balbezit. Oană onderschept slim de pass. Oană passt de bal in één keer door. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz passt de bal met de wreef. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola draait met de bal, schiet en ... Ankaralı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 10:0

26e minuut.
Alavartido onderschept slim de pass. Alavartido geeft een hoge lob. Wotte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap. Ankaralı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Ankaralı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 11:0

28e minuut.
Alavartido passt de bal in één keer door. Oană met een sublieme pass. Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 12:0

28e minuut.
Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain passt de bal zonder na te denken. Chrchola is nu in balbezit. Daar is Chrchola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrchola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 13:0

29e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană heeft problemen om de bal te vangen. Oană probeert naar een medespeler te passen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka schiet op doel. Ankaralı bokst de bal weg. Czwonka geeft een lange en hoge pass. Chrchola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 14:0

34e minuut.
Ankaralı met een sublieme pass. Inworp. Quiroz met de inworp. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft een hoge lob. Paal!

37e minuut.
Alavartido speelt de bal door. Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz geeft een hoge lob. Gaspar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Quiroz speelt de bal door. Klungelig pakt Gaspar de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Ankaralı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Astiazarain probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Schaeffer geeft een hoge lob. Czwonka kopt de bal weg. Gaspar speelt de bal door. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan speelt de bal door. Chrchola rent richting de bal. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Ankaralı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 15:0

41e minuut.
Czwonka heeft problemen om de bal te vangen. Czwonka passt de bal met de wreef. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola schiet op doel. Ankaralı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 16:0

42e minuut.
Alavartido speelt de bal door. Daar is Kopa-Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 17:0

45e minuut.
Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar met een sublieme pass. Chrchola rent richting de bal. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Ankaralı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 18:0

45e minuut.
Stalewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 8%, Kontra Piotrków Trybunalski 92%.
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 18:0

47e minuut.
Quiroz passt de bal met de wreef. Morgan rent richting de bal. Morgan speelt de bal door. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Stalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 19:0

48e minuut.
Quiroz met een sublieme pass. Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain speelt de bal door. Chrchola rent richting de bal. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola schiet op doel. Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 20:0

52e minuut.
Stalewski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiroz met een snelle inworp. Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Czwonka kopt de bal weg. Gaspar rent richting de bal. Gaspar met een sublieme pass. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 21:0

56e minuut.
Ochroński onderschept slim de pass. Ochroński met een sublieme pass. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Stalewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 22:0

57e minuut.
Czwonka speelt de bal door. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar schiet op doel. Stalewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Chrchola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 23:0

58e minuut.
Daar is Oană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oană speelt de bal door. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka met een sublieme pass. Chrchola is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 24:0

62e minuut.
Alavartido is nu in balbezit. Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Chrchola rent richting de bal. Chrchola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 25:0

63e minuut.
Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Morgan met een sublieme pass. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 26:0

65e minuut.
Pais geeft de bal voor. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Czwonka is nu in balbezit. Czwonka haalt uit met een fantastische trap. Stalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 27:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz geeft een hoge lob. Gaspar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chrchola rent richting de bal. Chrchola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 28:0

68e minuut.
Ochroński is nu in balbezit. Ochroński passt de bal zonder na te denken. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kopa-Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quiroz met een snelle inworp. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 29:0

72e minuut.
Quân rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czwonka de bal. Czwonka probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dubajić met een sublieme pass. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană probeert naar een medespeler te passen. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola draait met de bal, schiet en ... Stalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 30:0

77e minuut.
Klungelig pakt Czwonka de bal. Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Stalewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 31:0

78e minuut.
Pérez Hurtado probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer met een sublieme pass. Quân rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz geeft de bal voor. Stalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 32:0

86e minuut.
Morgan speelt de bal door. Ochroński met een sublieme pass. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola draait met de bal, schiet en ... Stalewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 33:0

86e minuut.
Alavartido probeert naar een medespeler te passen. Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Chrchola rent richting de bal. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Stalewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chrchola controleert de bal met de borst. Stalewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chrchola rent richting de bal. Chrchola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 34:0

88e minuut.
Oană probeert naar een medespeler te passen. Czwonka met een sublieme pass. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Stalewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 35:0

90e minuut.
Quiroz met een snelle inworp. Oană geeft een lange en hoge pass. Czwonka speelt de bal door. Chrchola heeft problemen om de bal te vangen. Chrchola schiet op doel. Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 36:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Mysłowice 8%, Kontra Piotrków Trybunalski 92%.
Lechia Mysłowice - Kontra Piotrków Trybunalski 36:0