Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tramwaj krakow Fc chmurka
352 Tactiek adek
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
55.9 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Nádor passt de bal in één keer door. Ćurčić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portello. Portello krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Villalba kopt de bal weg. Portello verovert de bal door een tackle van achteren. Vilar is nu in balbezit. Vilar haalt uit met een fantastische trap. Babbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Fc chmurka 1:0

13e minuut.
Bychowiec onderschept slim de pass. Nádor met een sublieme pass. Smoluchowski is nu in balbezit. Mundi rent richting de bal. Mundi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Babbl met een harde bal richting middenveld. Smolik kopt de bal weg. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek geeft de bal voor. Smolik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ruszczyc kopt de bal weg. Bychowiec met een sublieme pass. Smoluchowski probeert naar een medespeler te passen. Mundi rent richting de bal. Mundi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smoluchowski zal de hoekschop nemen. Smolik is nu in balbezit. Smolik haalt uit met een fantastische trap. Suailis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ruszczyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Ćurčić is nu in balbezit. Ćurčić passt de bal zonder na te denken. Vilar speelt de bal door. Zaken rent richting de bal. Zaken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Smolik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rokosza de bal. Villalba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villalba krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nádor probeert naar een medespeler te passen. Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić speelt de bal door. Vilar rent richting de bal. Vilar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 46%, Fc chmurka 54%.
tramwaj krakow - Fc chmurka 1:0

55e minuut.
Maluco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cakić heeft problemen om de bal te vangen. Cakić passt de bal in één keer door. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Korytek stond buitenspel. Fryc komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Butrymski geeft een lange en hoge pass. Fryc geeft een lange en hoge pass. Baltă rent richting de bal. Ćurčić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurčić haalt uit met een fantastische trap. Babbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Buitenspel voor Smolik. Goede buitenspelval van de verdediging. Pereda komt het veld opgelopen. Tomella komt het veld opgelopen. Pleśnar neemt vlug de vrije trap. Maluco rent richting de bal. Maluco geeft een hoge lob. Zaken springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tomella heeft problemen om de bal te vangen. Portello rent richting de bal. Tomella verovert de bal door een tackle van achteren. Tomella schiet op doel. Babbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tramwaj krakow - Fc chmurka 2:0

80e minuut.
Floreński geeft een hoge lob. Inworp. Rokosza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomella rent richting de bal. Tomella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nádor speelt de bal door. Maluco rent richting de bal. Maluco passt de bal met de wreef. Zaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Babbl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Pleśnar speelt de bal door. Maluco is nu in balbezit. Maluco speelt de bal door. Zaken rent richting de bal. Zaken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Floreński geeft een hoge lob. Zaken kopt de bal weg. Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tramwaj krakow 32%, Fc chmurka 68%.
tramwaj krakow - Fc chmurka 2:0