Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontra Piotrków Trybunalski MKS Ołów Ryn
bezpieczna Tactiek VeB
41% Balbezit 59%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 46.4
zwak Schieten uitstekend
matig Passen solide
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Łagódka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial met een sublieme pass. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:1

3e minuut.
Inworp. Tomasik met een snelle inworp. Jianting is nu in balbezit. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tomasik passt de bal zonder na te denken. Ghesla is nu in balbezit. Ghesla passt de bal zonder na te denken. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Ankaralı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Ankaralı bokst de bal weg.

7e minuut.
Łagódka probeert de bal aan de voet te houden. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik speelt de bal door. Daar is Jianting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:2

8e minuut.
Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz geeft een hoge lob. Jianting speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:3

9e minuut.
Baytar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Ankaralı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:4

11e minuut.
Kożusznik onderschept slim de pass. Ghesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghesla geeft de bal voor. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Ankaralı bokst de bal weg. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:5

13e minuut.
Tomasik met een sublieme pass. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial met een sublieme pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Ankaralı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cymański is nu in balbezit. Liszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Liszewski schiet op doel. De bal raakt de paal. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Kożusznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożusznik met een sublieme pass. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:6

18e minuut.
Kopa-Ostrowski met de inworp. Tomasik speelt de bal door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Ankaralı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:7

20e minuut.
Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghesla met een sublieme pass. Osial rent richting de bal. Osial draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tomasik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Osial kopt de bal weg. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. Ankaralı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:8

22e minuut.
Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Liszewski onderschept slim de pass. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Ankaralı bokst de bal weg.

23e minuut.
Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka rent richting de bal. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:9

25e minuut.
Kalosz is nu in balbezit. Daar is Kalosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski is nu in balbezit. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:10

26e minuut.
Liszewski onderschept slim de pass. Liszewski passt de bal zonder na te denken. Tomasik speelt de bal door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankaralı met een snelle inworp. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. Paal!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomasik zal de hoekschop nemen. Osial met een sublieme pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik speelt de bal door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:11

31e minuut.
Schaeffer geeft de bal voor. Avdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:12

34e minuut.
Kalosz heeft problemen om de bal te vangen. Kalosz met een sublieme pass. Mai Hùng probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tomasik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Osial probeert naar een medespeler te passen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka schiet op doel. Ankaralı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:13

37e minuut.
Ghesla speelt de bal door. Osial is nu in balbezit. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:14

41e minuut.
Quân geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ankaralı trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasik met een snelle inworp. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Tomasik met de inworp. Liszewski geeft de bal voor. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:15

43e minuut.
Avdić heeft problemen om de bal te vangen. Schaeffer met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomasik zal de hoekschop nemen. Osial kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontra Piotrków Trybunalski 92%, MKS Ołów Ryn 8%.
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:16

46e minuut.
Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka rent richting de bal. Baytar onderschept slim de pass. Jianting onderschept slim de pass. Jianting draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:17

49e minuut.
Wilczyński met een sublieme pass. Tomasik rent richting de bal. Tomasik speelt de bal door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Ankaralı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:18

54e minuut.
Jianting rent richting de bal. Jianting probeert naar een medespeler te passen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:19

55e minuut.
Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Liszewski onderschept slim de pass. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Ankaralı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:20

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ankaralı niet meer kan verder spelen. Stalewski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomasik zal de hoekschop nemen. Osial rent richting de bal. Osial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:21

61e minuut.
Mai Hùng speelt de bal door. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik schiet op doel. Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Jianting onderschept slim de pass. Jianting met een sublieme pass. Liszewski is nu in balbezit. Stalewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Baytar met een harde bal richting middenveld. Inworp. Tomasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski schiet op doel. Stalewski bokst de bal weg.

65e minuut.
Tomasik met een snelle inworp. Daar is Liszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:22

68e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski geeft een lange en hoge pass. Kalosz kopt de bal weg. Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kalosz met de inworp. Tomasik rent richting de bal. Tomasik geeft de bal voor. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Inworp. Baytar met een snelle inworp. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Stalewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:23

76e minuut.
Tomasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jianting de bal. Jianting probeert naar een medespeler te passen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tomasik kopt de bal weg. Jianting probeert naar een medespeler te passen. Osial probeert naar een medespeler te passen. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:24

85e minuut.
Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial met een sublieme pass. Daar is Liszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Stalewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:25

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalosz met een snelle inworp. Tomasik heeft problemen om de bal te vangen. Tomasik passt de bal in één keer door. Jianting met een sublieme pass. Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Stalewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:26

90e minuut.
Wilczyński probeert naar een medespeler te passen. Ghesla probeert de bal aan de voet te houden. Osial met een sublieme pass. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Stalewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osial probeert naar een medespeler te passen. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontra Piotrków Trybunalski 93%, MKS Ołów Ryn 7%.
Kontra Piotrków Trybunalski - MKS Ołów Ryn 0:26