Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC tramwaj krakow
Taktyczka Tactiek 352
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Villalba met een snelle inworp. Nádor rent richting de bal. Hinteregger is nu in balbezit. Nádor onderschept slim de pass. Nádor geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klungelig pakt Hinteregger de bal. Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz schiet op doel. Patriak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - tramwaj krakow 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Nádor de bal. Nádor probeert naar een medespeler te passen. Villalba probeert naar een medespeler te passen. Ćurčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurčić draait met de bal, schiet en ... Opdenacker bokst de bal weg.

20e minuut.
Hinteregger geeft de bal voor. Phúc Thịnh rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Floreński ... Strafschop! Phúc Thịnh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosendahl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Patriak bokst de bal weg.

25e minuut.
Bahjat probeert naar een medespeler te passen. Nádor is nu in balbezit. Nádor passt de bal zonder na te denken. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fryc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szumek kan de bal niet met de borst controleren. Cakić verovert de bal door een tackle van achteren. Cakić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fryc met de inworp. Cakić is nu in balbezit. Cakić passt de bal met de wreef. Vilar heeft problemen om de bal te vangen. Vilar haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker bokst de bal weg.

36e minuut.
Szumek is nu in balbezit. Szumek passt de bal in één keer door. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz is nu in balbezit. Piekarz schiet op doel. Patriak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić passt de bal met de wreef. Fryc speelt de bal door. Zaken rent richting de bal. Zaken haalt uit met een fantastische trap. Opdenacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 62%, tramwaj krakow 38%.
Geoświry FC - tramwaj krakow 1:0

47e minuut.
Szumek is nu in balbezit. Pleśnar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szumek raakt geblesseerd tijdens het duel. Szumek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Phúc Thịnh kopt de bal weg. Patriak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Turina bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba onderschept slim de pass. Villalba met een sublieme pass. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić draait met de bal, schiet en ... Opdenacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Nádor met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaken de bal. Vilar probeert naar een medespeler te passen. Ćurčić is nu in balbezit. Ćurčić schiet op doel. Opdenacker bokst de bal weg.

54e minuut.
Rosendahl rent richting de bal. Nádor verovert de bal door een tackle van achteren. Nádor passt de bal zonder na te denken. Zaken is nu in balbezit. Zaken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Glück geeft een hoge lob. Villalba rent richting de bal. Villalba met een sublieme pass. Ćurčić is nu in balbezit. Ćurčić schiet op doel. Opdenacker bokst de bal weg.

64e minuut.
Ćurčić geeft een hoge lob. Zaken rent richting de bal. Moreira Ferraro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaken zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geoświry FC - tramwaj krakow 1:1

69e minuut.
Vilar is nu in balbezit. Zaken is nu in balbezit. Vilar probeert naar een medespeler te passen. Ćurčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurčić draait met de bal, schiet en ... Opdenacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rosendahl is nu in balbezit. Nádor onderschept slim de pass. Nádor geeft een lange en hoge pass. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Doeltrap. Plotár komt het veld opgelopen. Tomella komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szumek passt de bal zonder na te denken. Piekarz heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ... Patriak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - tramwaj krakow 2:1

89e minuut.
Bahjat verovert de bal door een tackle van achteren. Bahjat passt de bal zonder na te denken. Daar is Hinteregger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinteregger speelt de bal door. Turina geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Villalba kopt de bal weg. Plotár rent richting de bal. Plotár met een sublieme pass. Zaken is nu in balbezit. Zaken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 53%, tramwaj krakow 47%.
Geoświry FC - tramwaj krakow 2:1