Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Wojska Celtic Gdańsk
Skrzydło Tactiek new
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 19
7 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Maropoulos geeft de bal voor. Adamantidis is nu in balbezit. Turczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turczyński krijgt een gele kaart. Adamantidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adamantidis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - Celtic Gdańsk 1:0

13e minuut.
Masu probeert naar een medespeler te passen. Valentin rent richting de bal. Valentin geeft een lange en hoge pass. Thalmann heeft problemen om de bal te vangen. Thalmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Wojska - Celtic Gdańsk 1:1

15e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios geeft een hoge lob. Thalmann kopt de bal weg. Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios geeft de bal voor. Dana kopt de bal weg. Klungelig pakt Maropoulos de bal. Maropoulos geeft een lange en hoge pass. dişbudak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Valentin passt de bal zonder na te denken. Thalmann heeft problemen om de bal te vangen. Thalmann met een sublieme pass. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Masu rent richting de bal. Masu geeft een hoge lob. Ziegler kopt de bal weg. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Svirčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Svirčević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Wojska - Celtic Gdańsk 1:2

45e minuut.
Olteanu geeft een hoge lob. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann geeft een lange en hoge pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Svirčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Wojska 49%, Celtic Gdańsk 51%.
Huragan Wojska - Celtic Gdańsk 1:2

46e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Masu rent richting de bal. Masu geeft de bal voor. Thalmann rent richting de bal. Thalmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Masu passt de bal in één keer door. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler passt de bal met de wreef. Masu is nu in balbezit. Masu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Maropoulos de bal. Enjamio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maropoulos rent richting de bal. Enjamio is nu in balbezit. Maropoulos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ziegler passt de bal zonder na te denken. Thalmann heeft problemen om de bal te vangen. Dana begaat een overtreding. Dana krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Maropoulos probeert naar een medespeler te passen. Mauês heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palacios. Palacios krijgt een gele kaart. Mauês raakt geblesseerd tijdens het duel. Mauês zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Valentin heeft problemen om de bal te vangen. Valentin geeft een hoge lob. Buzea rent richting de bal. Thalmann verovert de bal door een tackle van achteren. Thalmann schiet op doel. Svirčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Mauês rent richting de bal. Kozicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicki geeft een lange en hoge pass. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann schiet op doel. Svirčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Masu probeert naar een medespeler te passen. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Maropoulos is nu in balbezit. Thalmann onderschept slim de pass. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Wojska 58%, Celtic Gdańsk 42%.
Huragan Wojska - Celtic Gdańsk 1:2