Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Krętacze Miami Duch Puszczy Białystok
FRK-2_vol.3 Tactiek 523
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten very good
adequate Passen excellent
good Verdedigen formidable


4e minuut.
Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz passt de bal zonder na te denken. Née is nu in balbezit. Née schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Kotul kopt de bal weg. Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Jenart rent richting de bal. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mlačić kopt de bal weg. Klungelig pakt Née de bal. Née met een sublieme pass. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauzée met de inworp. MacPhedron probeert naar een medespeler te passen. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Scanzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanzani geeft de bal voor. Inworp. Pasik met een snelle inworp. Luz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ... Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Czecholiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qassem Yousef met een snelle inworp. Née geeft een lange en hoge pass. Golak springt en kopt de bal. Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Mlačić probeert naar een medespeler te passen. Née is nu in balbezit. Née passt de bal met de wreef. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ... Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mlačić passt de bal zonder na te denken. Née rent richting de bal. Née geeft een lange en hoge pass. Golak springt en kopt de bal. Kanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 0:1

24e minuut.
Mlačić probeert naar een medespeler te passen. Née is nu in balbezit. Née geeft een hoge lob. Golak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 0:2

26e minuut.
Zsolnai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Golak de bal. Kuptsov rent richting de bal. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak schiet op doel. Kanu bokst de bal weg. Luz probeert naar een medespeler te passen. Golak rent richting de bal. Golak haalt uit met een fantastische trap. Kanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 0:3

29e minuut.
Golak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuptsov de bal onder controle te krijgen. Zsolnai rent richting de bal. Luz is nu in balbezit. Luz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Luz rent richting de bal. Luz passt de bal in één keer door. Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak draait met de bal, schiet en ... Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bravo geeft een lange en hoge pass. Boiangiu speelt de bal door. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski schiet op doel. Toninelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Krętacze Miami 73%, Duch Puszczy Białystok 27%.
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 1:3

49e minuut.
Luz passt de bal met de wreef. Née bereikt de bal nog maar net als eerste. Née geeft een lange en hoge pass. Golak springt en kopt de bal. Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 1:4

51e minuut.
Kuptsov geeft de bal voor. Koziara heeft problemen om de bal te vangen. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 2:4

54e minuut.
Mlačić rent richting de bal. Mlačić passt de bal in één keer door. Daar is Czecholiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak onderschept slim de pass. Golak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luz is nu in balbezit. Luz haalt uit met een fantastische trap. Kanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 2:5

56e minuut.
Née passt de bal in één keer door. Kuptsov rent richting de bal. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak haalt uit met een fantastische trap. Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 2:6

61e minuut.
Mlačić passt de bal in één keer door. Daar is Née, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Née passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Golak de bal. Golak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mlačić kopt de bal weg. Daar is Née, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Née geeft de bal voor. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel. Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kanu trapt de bal weg van het doel. Palewicz kopt de bal weg. Golak probeert de bal met de borst te controleren. Golak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
MacPhedron rent richting de bal. Mlačić onderschept slim de pass. Mlačić speelt de bal door. Golak rent richting de bal. Golak schiet op doel. Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piszczyk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Boiangiu passt de bal in één keer door. Sauzée rent richting de bal. Sauzée passt de bal zonder na te denken. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
MacPhedron passt de bal met de wreef. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlačić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jenart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kotul zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boczkowski rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Luz rent richting de bal. Luz geeft de bal voor. Daar is Czecholiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golak is nu in balbezit. Golak schiet op doel. Kanu bokst de bal weg. Née rent richting de bal. Née draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Krętacze Miami 64%, Duch Puszczy Białystok 36%.
CF Krętacze Miami - Duch Puszczy Białystok 2:7