Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.046
  • Stadion: ADOLF Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10732
Walka Zabrze Sobięcin Wałbrzych
miazga Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten average
formidable Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena probeert naar een medespeler te passen. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Cebeiroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 1:0

7e minuut.
Rapelli onderschept slim de pass. Rapelli probeert naar een medespeler te passen. Camarena is nu in balbezit. Camarena draait met de bal, schiet en ... Cebeiroa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 2:0

9e minuut.
Pacino is nu in balbezit. Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacino onderschept slim de pass. Pacino geeft de bal voor. Ossowski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pacino is nu in balbezit. Pacino passt de bal met de wreef. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit schiet op doel. Cebeiroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 3:0

12e minuut.
Camarena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skram komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pacino probeert naar een medespeler te passen. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Skram bereikt de bal nog maar net als eerste. Skram haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oltean. Sergipano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sergipano kan niet meer verder spelen. Stefański komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Skram springt en kopt de bal. Daar is Ziep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski rent richting de bal. Ossowski draait met de bal, schiet en ... Matusik probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ziep speelt de bal door. Pacino is nu in balbezit. Pacino passt de bal zonder na te denken. Szmit is nu in balbezit. Szmit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 4:0

40e minuut.
Vitomir probeert naar een medespeler te passen. Vargas geeft de bal voor. Szmit kopt de bal weg. Skram is nu in balbezit. Skram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ilabaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacino verovert de bal door een tackle van achteren. Pacino probeert naar een medespeler te passen. Szmit is nu in balbezit. Szmit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziep rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczygło komt het veld opgelopen. Szczygło trapt de bal weg. Ossowski rent richting de bal. Ossowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 29%, Sobięcin Wałbrzych 71%.
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 4:0

47e minuut.
Rapelli is nu in balbezit. Rapelli probeert naar een medespeler te passen. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 5:0

49e minuut.
Rapelli passt de bal met de wreef. Pacino met een sublieme pass. Szmit is nu in balbezit. Szmit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 6:0

51e minuut.
Pacino passt de bal zonder na te denken. Vargas rent richting de bal. Vargas speelt de bal door. Ossowski rent richting de bal. Ossowski draait met de bal, schiet en ... Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rapelli met de inworp. Pacino geeft de bal voor. Szmit springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Griff met een sublieme pass. Ilabaca is nu in balbezit. Ilabaca passt de bal zonder na te denken. Oltean met een sublieme pass. Skram bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 7:0

60e minuut.
Pacino speelt de bal door. Szmit is nu in balbezit. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 8:0

63e minuut.
Rapelli passt de bal zonder na te denken. Szmit rent richting de bal. Skram rent richting de bal. Skram draait met de bal, schiet en ... Szczygło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 9:0

64e minuut.
Crăcilă geeft een hoge lob. Inworp. Rapelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skram rent richting de bal. Skram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Minassyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ziep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski geeft de bal voor. Szmit maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Oltean met een snelle inworp. Rapelli rent richting de bal. Rapelli passt de bal in één keer door. Szmit rent richting de bal. Szmit schiet op doel. Szczygło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ossowski heeft problemen om de bal te vangen. Ossowski haalt uit met een fantastische trap. Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Inworp. Gočala komt het veld opgelopen. Ciribilli komt het veld opgelopen. Jędrzejak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pacino passt de bal met de wreef. Rapelli heeft problemen om de bal te vangen. Rapelli probeert naar een medespeler te passen. Skram is nu in balbezit. Skram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wichorowski met de inworp. Oltean met een sublieme pass. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Skram rent richting de bal. Skram haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skram rent richting de bal. Skram geeft een hoge lob. Szczygło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă geeft de bal voor. Vargas kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmit de bal. Szmit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Crăcilă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapelli met de inworp. Skram bereikt de bal nog maar net als eerste. Skram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Skram is nu in balbezit. Szmit rent richting de bal. Ossowski rent richting de bal. Ossowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 10:0

82e minuut.
Pacino speelt de bal door. Rapelli probeert naar een medespeler te passen. Szmit heeft problemen om de bal te vangen. Skram bereikt de bal nog maar net als eerste. Skram draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczygło probeert naar een medespeler te passen. Rapelli is nu in balbezit. Rapelli met een sublieme pass. Skram is nu in balbezit. Skram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski schiet op doel. Crăcilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skram bereikt de bal nog maar net als eerste. Skram draait met de bal, schiet en ... Szczygło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Crăcilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skram bereikt de bal nog maar net als eerste. Skram passt de bal in één keer door. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 12%, Sobięcin Wałbrzych 88%.
Walka Zabrze - Sobięcin Wałbrzych 10:0