Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: FC Wonsky Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 29998
UKS Jastrząb Głowaczów Brow Team
Lilcia_obrocik Tactiek 532 BROW
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
average Verdedigen good


1e minuut.
Dudzik geeft een lange en hoge pass. Filut kopt de bal weg. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. Troska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Jastrząb Głowaczów - Brow Team 0:1

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Lobanovsky de bal onder controle te krijgen. Czerniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lobanovsky. Lobanovsky krijgt een gele kaart. Czerniakowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Czerniakowski kan niet meer verder spelen. Hùng Dũng komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Pruśniewski is nu in balbezit. Met opzet legt Mihoc zijn tegenspeler op de grond. Pruśniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lobanovsky zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Makuch rent richting de bal. Makuch probeert naar een medespeler te passen. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UKS Jastrząb Głowaczów - Brow Team 1:1

40e minuut.
Wachaczewski onderschept slim de pass. Wachaczewski speelt de bal door. Gniadkowski speelt de bal door. Filut rent richting de bal. Filut haalt uit met een fantastische trap. Troska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dudzik probeert naar een medespeler te passen. Buda is nu in balbezit. Buda passt de bal zonder na te denken. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Jastrząb Głowaczów 47%, Brow Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Jastrząb Głowaczów - Brow Team 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Monteiro de bal. Boruciak rent richting de bal. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Boruciak geeft de bal voor. Klungelig pakt Pruśniewski de bal. Mihoc is nu in balbezit. Pruśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Jastrząb Głowaczów - Brow Team 1:2

54e minuut.
Ferreti geeft de bal voor. Inworp. Dudzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lobanovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovsky geeft een hoge lob. Troska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Filadelfi rent richting de bal. Filadelfi passt de bal zonder na te denken. Dudzik rent richting de bal. Dudzik geeft de bal voor. Filut maakt een snoekduik en kopt de bal. Troska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Makuch met een sublieme pass. Filadelfi rent richting de bal. Lobanovsky geeft de bal voor. Filut rent richting de bal. Filut schiet op doel. Troska bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Juranović passt de bal met de wreef. Wachaczewski is nu in balbezit. Monteiro begaat een overtreding. Monteiro krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Juranović verovert de bal door een tackle van achteren. Filut speelt de bal door. Dudzik rent richting de bal. Dudzik passt de bal zonder na te denken. Filut bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dudzik zal de hoekschop nemen. Filut krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Jastrząb Głowaczów - Brow Team 1:3

81e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes geeft de bal voor. Chomik kan de bal niet met de borst controleren. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ferreti controleert de bal met de borst. Filut bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Filut onderschept slim de pass. Filut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pruśniewski rent richting de bal. Filut rent richting de bal. Filut schiet op doel. Troska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Jastrząb Głowaczów - Brow Team 1:4

88e minuut.
Monteiro passt de bal met de wreef. Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal in één keer door. Filut is nu in balbezit. Filut haalt uit met een fantastische trap. Troska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pruśniewski springt en kopt de bal. Klungelig pakt Paredes de bal. Filut is nu in balbezit. Filut haalt uit met een fantastische trap. Mihoc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Jastrząb Głowaczów - Brow Team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Jastrząb Głowaczów 55%, Brow Team 45%.
UKS Jastrząb Głowaczów - Brow Team 1:5