Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Stara Wiśniewka Świątynia Futbolu
442 KL Tactiek utrzymanie
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
56 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Gmoch kopt de bal weg. Schmetterling probeert de bal met de borst te controleren. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft de bal voor. Maladenis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Stridi is nu in balbezit. Stridi passt de bal in één keer door. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Świątynia Futbolu 1:0

22e minuut.
Artashkin is nu in balbezit. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Stridi rent richting de bal. Stridi haalt uit met een fantastische trap. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Świątynia Futbolu 2:0

32e minuut.
Stridi geeft een lange en hoge pass. Schmetterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmetterling met een sublieme pass. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel. Mazilu bokst de bal weg.

35e minuut.
Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Krempl is nu in balbezit. Benczyński begaat een overtreding. Benczyński krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ķeģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķeģis geeft een lange en hoge pass. Rincón is nu in balbezit. Noble onderschept slim de pass. Noble schiet op doel. Rabenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 42%, Świątynia Futbolu 58%.
Naprzód Stara Wiśniewka - Świątynia Futbolu 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Benczyński de bal. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ geeft de bal voor. Noble rent richting de bal. Noble draait met de bal, schiet en ... Rabenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gmoch de bal. Maladenis is nu in balbezit. Maladenis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Doroftei heeft problemen om de bal te vangen. Haxhia geeft de bal voor. Noble rent richting de bal. Noble schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Świątynia Futbolu 2:1

62e minuut.
Ķeģis rent richting de bal. Ķeģis geeft de bal voor. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft een lange en hoge pass. Noble springt en kopt de bal. Rabenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gmoch speelt de bal door. Schmetterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ... Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Świątynia Futbolu 3:1

77e minuut.
Condruţ passt de bal zonder na te denken. Haxhia rent richting de bal. Haxhia met een sublieme pass. Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada met een sublieme pass. Noble is nu in balbezit. Noble haalt uit met een fantastische trap. Rabenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Świątynia Futbolu 3:2

82e minuut.
Gmoch heeft problemen om de bal te vangen. Gmoch met een sublieme pass. Estrada geeft een hoge lob. Maladenis rent richting de bal. Maladenis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Weitner rent richting de bal. Infante onderschept slim de pass. Condruţ begaat een overtreding. Condruţ krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Doroftei rent richting de bal. Doroftei geeft een lange en hoge pass. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ... Mazilu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stara Wiśniewka - Świątynia Futbolu 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stara Wiśniewka 58%, Świątynia Futbolu 42%.
Naprzód Stara Wiśniewka - Świątynia Futbolu 4:2