Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Kolonia parys fc.
Ligowa Tactiek parys
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.6 gemiddelde waardering 48.2
adequate Schieten very good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Petrescu geeft de bal voor. De Bertis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grycki. Grycki krijgt een gele kaart. De Bertis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pandelea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Grycki de bal. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Maidla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinot speelt de bal door. Niemyty controleert de bal met de borst. Niemyty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grycki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maidla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemyty is nu in balbezit. Niemyty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Strocki probeert naar een medespeler te passen. Niemyty kopt de bal weg. Grycki probeert de bal met de borst te controleren. De Bertis is nu in balbezit. De Bertis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Niemyty rent richting de bal. Münster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemyty raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Bertis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strapec trapt de bal weg van het doel. Pinot kopt de bal weg. De Bertis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bertis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Kolonia 40%, parys fc. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Kolonia - parys fc. 0:0

47e minuut.
Duțulescu met een sublieme pass. Maidla bereikt de bal nog maar net als eerste. Maidla geeft een hoge lob. De Bertis rent richting de bal. De Bertis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Kolonia - parys fc. 0:1

49e minuut.
Daar is Niemyty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemyty probeert naar een medespeler te passen. De Bertis rent richting de bal. De Bertis draait met de bal, schiet en ... Strapec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Kolonia - parys fc. 0:2

56e minuut.
Baranga probeert naar een medespeler te passen. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel verovert de bal door een tackle van achteren. Paemel haalt uit met een fantastische trap. Strocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Daar is De Bertis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bertis onderschept slim de pass. De Bertis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Kolonia - parys fc. 0:3

78e minuut.
Maidla met de inworp. Pinot is nu in balbezit. Pinot probeert naar een medespeler te passen. Niemyty is nu in balbezit. Niemyty draait met de bal, schiet en ... Strapec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Grodzicki passt de bal zonder na te denken. Pandelea rent richting de bal. Stucco onderschept slim de pass. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grodzicki rent richting de bal. Grodzicki passt de bal zonder na te denken. Estay rent richting de bal. Estay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grodzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco rent richting de bal. Grodzicki probeert naar een medespeler te passen. Paemel is nu in balbezit. Paemel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Kolonia 41%, parys fc. 59%.
F.C. Kolonia - parys fc. 0:3