Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS SOBPOL Fc Piwnica
520 Tactiek PWNC_niepalna
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 44
excellent Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen good


14e minuut.
Gavito passt de bal zonder na te denken. Kilbane is nu in balbezit. Kilbane passt de bal in één keer door. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Dixon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Negoiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Negoiţă neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Fc Piwnica 1:0

36e minuut.
Brygoła geeft een hoge lob. Kilbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilbane probeert naar een medespeler te passen. Svetoslavov rent richting de bal. Svetoslavov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Mach rent richting de bal. Kilbane verovert de bal door een tackle van achteren. Kilbane probeert naar een medespeler te passen. Svetoslavov rent richting de bal. Svetoslavov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 35%, Fc Piwnica 65%.
LKS SOBPOL - Fc Piwnica 1:0

51e minuut.
Gavito probeert naar een medespeler te passen. Svetoslavov is nu in balbezit. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetoslavov verovert de bal door een tackle van achteren. Svetoslavov haalt uit met een fantastische trap. Raucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bourdon geeft een hoge lob. Inworp. Kilbane met een snelle inworp. Svetoslavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetoslavov haalt uit met een fantastische trap. Raucher bokst de bal weg.

61e minuut.
Patoń geeft een lange en hoge pass. Daar is Sawczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alban rent richting de bal. Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sawczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kilbane is nu in balbezit. Kilbane geeft een lange en hoge pass. Kantanen is nu in balbezit. Kantanen geeft een lange en hoge pass. Svetoslavov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Altrichter kopt de bal weg. Klungelig pakt Bourdon de bal. Negoiţă rent richting de bal. Svetoslavov is nu in balbezit. Svetoslavov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Alban verovert de bal door een tackle van achteren. Alban passt de bal met de wreef. Kilbane probeert naar een medespeler te passen. Svetoslavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetoslavov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Raucher trapt de bal weg. Klungelig pakt Ołówek de bal. Alban probeert naar een medespeler te passen. Kilbane rent richting de bal. Kilbane geeft een hoge lob. Raucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 24%, Fc Piwnica 76%.
LKS SOBPOL - Fc Piwnica 1:0