Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050
  • Stadion: Piekarze Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3499
Piekarze Błękitni Kalinowiec
Dyra352 Tactiek 352_kikokar
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 44.3
adequate Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


29e minuut.
Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Režko verovert de bal door een tackle van achteren. Režko passt de bal met de wreef. Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogaliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Adışanlı probeert de bal met de borst te controleren. Borimirov geeft een hoge lob. Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Borimirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oprášil komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Cesarz probeert de bal aan de voet te houden. Szuba is nu in balbezit. Szuba geeft een lange en hoge pass. Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogaliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cesarz passt de bal met de wreef. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Warburton verovert de bal door een tackle van achteren. Warburton haalt uit met een fantastische trap. Cambier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarze - Błękitni Kalinowiec 1:0

41e minuut.
Szuba speelt de bal door. Režko speelt de bal door. Rogaliński is nu in balbezit. Rogaliński schiet op doel. Frej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piekarze - Błękitni Kalinowiec 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekarze 54%, Błękitni Kalinowiec 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piekarze - Błękitni Kalinowiec 1:1

46e minuut.
Mirumyan komt het veld opgelopen. Kyriakoudis komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Blaukopp probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ossian met een snelle inworp. Ortolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortolan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Lukanov de bal. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mirumyan de bal. Mirumyan draait met de bal, schiet en ... Frej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarze - Błękitni Kalinowiec 1:2

57e minuut.
Zuluaga passt de bal in één keer door. Warburton is nu in balbezit. Warburton passt de bal in één keer door. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piekarze - Błękitni Kalinowiec 2:2

59e minuut.
Ortolan speelt de bal door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft de bal voor. Kyriakoudis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekarze - Błękitni Kalinowiec 2:3

60e minuut.
Alfaro met een snelle inworp. Daar is Režko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortolan rent richting de bal. Režko onderschept slim de pass. Režko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Blaukopp de bal. Blaukopp geeft de bal voor. Daar is Sijerčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Režko rent richting de bal. Režko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Alfaro geeft een lange en hoge pass. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis passt de bal zonder na te denken. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan schiet op doel. Frej bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ustaoğlu komt het veld opgelopen. Duguid komt het veld opgelopen. Yotov komt het veld opgelopen. Pérez Burrull komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Režko is nu in balbezit. Režko passt de bal met de wreef. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ortolan rent richting de bal. Režko onderschept slim de pass. Režko passt de bal zonder na te denken. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekarze 53%, Błękitni Kalinowiec 47%.
Piekarze - Błękitni Kalinowiec 2:3