Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buszek Żyrardów MMTS Kwidzyn
Sezon_22_off Tactiek Zabawa trwa
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 38
solid Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen good


10e minuut.
Łokietek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ateşli komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Couderc passt de bal zonder na te denken. Boldewijn is nu in balbezit. Boldewijn geeft een lange en hoge pass. Choudhury rent richting de bal. Choudhury draait met de bal, schiet en ... Matysik bokst de bal weg. Barbot is nu in balbezit. Malczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbot legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - MMTS Kwidzyn 1:0

23e minuut.
Inworp. Raiss met een snelle inworp. Chelini is nu in balbezit. Chelini geeft de bal voor. Jager krijgt zijn hoofd ertegen. Leba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Elbiz kopt de bal weg. Couderc geeft een hoge lob. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Matysik bokst de bal weg. Barbot is nu in balbezit. Barbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - MMTS Kwidzyn 2:0

34e minuut.
Ateşli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malczyk rent richting de bal. Rocco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rocco krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Couderc passt de bal in één keer door. Daar is Rocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romanowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Romanowicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Couderc passt de bal zonder na te denken. Rocco is nu in balbezit. Rocco geeft een hoge lob. Choudhury rent richting de bal. Choudhury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - MMTS Kwidzyn 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 51%, MMTS Kwidzyn 49%.
Buszek Żyrardów - MMTS Kwidzyn 3:0

56e minuut.
Bicski is nu in balbezit. Elbiz verovert de bal door een tackle van achteren. Elbiz geeft de bal voor. Choudhury is nu in balbezit. Choudhury schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Buquerin verovert de bal door een tackle van achteren. Buquerin speelt de bal door. Choudhury is nu in balbezit. Choudhury heeft problemen om de bal te vangen. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Matysik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - MMTS Kwidzyn 4:0

66e minuut.
Elbiz verovert de bal door een tackle van achteren. Elbiz geeft de bal voor. Choudhury rent richting de bal. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Matysik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - MMTS Kwidzyn 5:0

71e minuut.
Couderc is nu in balbezit. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin is nu in balbezit. Barbot onderschept slim de pass. Barbot schiet op doel. Matysik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Raiss met een sublieme pass. Bicski is nu in balbezit. Elbiz is nu in balbezit. Bicski verovert de bal door een tackle van achteren. Bicski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chelini is nu in balbezit. Branicki verovert de bal door een tackle van achteren. Branicki geeft een hoge lob. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Matysik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Boldewijn rent richting de bal. Boldewijn geeft de bal voor. Barbot is nu in balbezit. Barbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - MMTS Kwidzyn 6:0

87e minuut.
Raiss passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buquerin de bal. Choudhury rent richting de bal. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Matysik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - MMTS Kwidzyn 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 49%, MMTS Kwidzyn 51%.
Buszek Żyrardów - MMTS Kwidzyn 7:0