Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenał Opacz Fada Maka Stars
V liga nowa Tactiek super trial
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.3 gemiddelde waardering 59.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Nyama probeert naar een medespeler te passen. Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh passt de bal in één keer door. Borja rent richting de bal. Borja draait met de bal, schiet en ... Közalmaz bokst de bal weg.

11e minuut.
Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh geeft een hoge lob. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz schiet op doel. Közalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - Fada Maka Stars 1:0

22e minuut.
Lardieri geeft een hoge lob. Okeke geeft de bal voor. Daar is Pijar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja is nu in balbezit. Borja schiet op doel. Közalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ignasz met een sublieme pass. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ousmane. Ousmane krijgt een gele kaart. Ruczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruczkowski met een snel genomen vrije trap. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Fana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenał Opacz - Fada Maka Stars 1:1

32e minuut.
Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana is nu in balbezit. Mielinis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mielinis krijgt een gele kaart. Fana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fana legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - Fada Maka Stars 1:2

33e minuut.
Lardieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousmane verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ruczkowski met de inworp. Ignasz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mielinis neemt vlug de vrije trap. Okeke is nu in balbezit. Okeke met een sublieme pass. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lardieri met de inworp. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ruczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignasz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zabadeusz is nu in balbezit. Nyama rent richting de bal. Clondescu maakt een afschuwelijke overtreding. Clondescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Opacz 62%, Fada Maka Stars 38%.
Arsenał Opacz - Fada Maka Stars 1:2

47e minuut.
Okeke rent richting de bal. Okeke speelt de bal door. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap. Közalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Okeke is nu in balbezit. Okeke geeft de bal voor. Borja is nu in balbezit. Borja schiet op doel. Közalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pijar met een sublieme pass. Dani is nu in balbezit. Dani passt de bal zonder na te denken. Fana rent richting de bal. Fana schiet op doel. Dixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Nyama passt de bal in één keer door. Okeke is nu in balbezit. Okeke speelt de bal door. Klungelig pakt Zabadeusz de bal. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Hermanowski komt het veld opgelopen. Tovey komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ousmane onderschept slim de pass. Ousmane geeft een hoge lob. Olybios heeft problemen om de bal te vangen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ruczkowski is nu in balbezit. Tovey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clondescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fana krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zabadeusz kopt de bal weg. Okeke rent richting de bal. Lardieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lardieri krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Borja is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pijar. Borja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Illés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okeke kopt de bal weg. Daar is Zabadeusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovey schiet op doel. Közalmaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenał Opacz - Fada Maka Stars 2:2

89e minuut.
Clondescu passt de bal met de wreef. Ruczkowski rent richting de bal. Ruczkowski speelt de bal door. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Zavos geeft een hoge lob. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okeke speelt de bal door. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Opacz 45%, Fada Maka Stars 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenał Opacz - Fada Maka Stars 2:2