Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.051
  • Stadion: Miedziana Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 17217
huana team NiedzielniKS
słaba a2 Tactiek Lipiec2024
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Włosek passt de bal zonder na te denken. Leśnik is nu in balbezit. Pappot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leśnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Włosek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ţigănaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Eprhaim onderschept slim de pass. Eprhaim speelt de bal door. Włosek met een sublieme pass. Leśnik rent richting de bal. Leśnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - NiedzielniKS 1:0

12e minuut.
Bulajski met een sublieme pass. Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim passt de bal met de wreef. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Eprhaim met een sublieme pass. Daar is Gręda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gręda probeert naar een medespeler te passen. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bulajski probeert naar een medespeler te passen. Gręda is nu in balbezit. Gręda passt de bal zonder na te denken. Leśnik rent richting de bal. Leśnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Khắc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţigănaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Szarka geeft een lange en hoge pass. Bulajski probeert de bal met de borst te controleren. Bulajski geeft de bal voor. Rolnik springt en kopt de bal. Ţigănaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
Bulajski geeft de bal voor. Josse heeft problemen om de bal te vangen. Gręda onderschept slim de pass. Gręda geeft een hoge lob. Rolnik krijgt zijn hoofd ertegen. Ţigănaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pappot geeft een lange en hoge pass. Gospić is nu in balbezit. Gospić met een sublieme pass. Klungelig pakt Rašetić de bal. Rašetić schiet op doel. Chodoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Włosek is nu in balbezit. Szarka verovert de bal door een tackle van achteren. Szarka geeft een lange en hoge pass. Rašetić rent richting de bal. Rašetić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Inworp. Bulajski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eprhaim met een sublieme pass. Włosek is nu in balbezit. Włosek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - NiedzielniKS 2:0

41e minuut.
Josse probeert naar een medespeler te passen. Gospić is nu in balbezit. Gospić passt de bal in één keer door. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - NiedzielniKS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 50%, NiedzielniKS 50%.
huana team - NiedzielniKS 2:1

46e minuut.
Montesinos komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bulajski met de inworp. Szarka rent richting de bal. Eprhaim maakt een afschuwelijke overtreding. Eprhaim krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Gospić rent richting de bal. Gospić speelt de bal door. Montesinos rent richting de bal. Montesinos schiet op doel. Chodoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huana team - NiedzielniKS 2:2

51e minuut.
Gręda is nu in balbezit. Pappot verovert de bal door een tackle van achteren. Pappot geeft een lange en hoge pass. Rašetić rent richting de bal. Rašetić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gręda passt de bal in één keer door. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka geeft een lange en hoge pass. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić haalt uit met een fantastische trap. Chodoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smits komt het veld opgelopen. Constantin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik passt de bal met de wreef. Leśnik rent richting de bal. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Sadović de bal onder controle te krijgen. Montesinos is nu in balbezit. Bulajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulajski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pappot speelt de bal door. Gręda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gręda passt de bal in één keer door. Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gręda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rolnik de bal onder controle te krijgen. Eprhaim speelt de bal door. Leśnik rent richting de bal. Leśnik haalt uit met een fantastische trap. Ţigănaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 55%, NiedzielniKS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huana team - NiedzielniKS 2:2