Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husiaria Słonzi AFC FC Skarland
Słonzi 5 Tactiek New Tactics 1.0
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
31.2 gemiddelde waardering 52.6
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Stanishev verovert de bal door een tackle van achteren. Stanishev probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap. Samolej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:1

4e minuut.
Stanishev is nu in balbezit. Stanishev geeft een hoge lob. Daar is Dobrotă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap. Samolej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:2

6e minuut.
Doeltrap. Kőteleky met een harde bal richting middenveld. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Pintér bokst de bal weg.

17e minuut.
Lubański kopt de bal weg. Klungelig pakt Stanishev de bal. Stanishev speelt de bal door. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun geeft een hoge lob. Samolej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Samolej maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stanishev kopt de bal weg. Lubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubański geeft een hoge lob. Dobrotă springt en kopt de bal. Samolej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Oborina bereikt de bal nog maar net als eerste. Oborina passt de bal met de wreef. Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev geeft een hoge lob. Dobrotă springt en kopt de bal. Samolej bokst de bal weg. Lubański is nu in balbezit. Lubański haalt uit met een fantastische trap. Samolej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:3

25e minuut.
Galdea kopt de bal weg. Daar is Trzaska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosas is nu in balbezit. Dobrotă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Lorie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stanishev de bal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Samolej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Samolej speelt de bal door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumedienne verovert de bal door een tackle van achteren. Boumedienne geeft een hoge lob. Lubański geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rosas probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Stanishev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanishev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husiaria Słonzi AFC 77%, FC Skarland 23%.
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:3

50e minuut.
Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Galdea speelt de bal door. Boumedienne met een sublieme pass. Klungelig pakt Słowiński de bal. Słowiński schiet op doel. Samolej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Słowiński rent richting de bal. Słowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Słowiński rent richting de bal. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Bertrán verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stanishev zal de hoekschop nemen. Słowiński probeert de bal met de borst te controleren. Słowiński geeft de bal voor. Samolej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrotă controleert de bal met de borst. Samolej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:4

59e minuut.
Oborina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev onderschept slim de pass. Stanishev geeft een hoge lob. Słowiński rent richting de bal. Słowiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Doeltrap. Idoraş komt het veld opgelopen. Wojewoda komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Jakuczun geeft een lange en hoge pass. Stanishev kan de bal niet met de borst controleren. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pajello is nu in balbezit. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Wojewoda passt de bal in één keer door. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wojewoda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zdyb komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński passt de bal in één keer door. Wojewoda speelt de bal door. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jakuczun geeft een hoge lob. Kőteleky bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda schiet op doel. Samolej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Dyluś komt het veld opgelopen. Rosas met de inworp. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora met een sublieme pass. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zdyb geeft de bal voor. Słowiński kopt de bal weg. Zdyb met een sublieme pass. Wojewoda probeert de bal aan de voet te houden. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wojewoda is nu in balbezit. Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:5

81e minuut.
Boumedienne probeert naar een medespeler te passen. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş geeft de bal voor. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lorie probeert naar een medespeler te passen. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas passt de bal zonder na te denken. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński met een sublieme pass. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:6

87e minuut.
Idoraş kopt de bal weg. Klungelig pakt Wojewoda de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Kőteleky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:7

89e minuut.
Bertrán met een harde bal richting middenveld. Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś geeft een hoge lob. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Słowiński rent richting de bal. Słowiński schiet op doel. Samolej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husiaria Słonzi AFC 81%, FC Skarland 19%.
Husiaria Słonzi AFC - FC Skarland 0:8