Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sky Monsters KS Romki
E3-532-DWVH-AVH Tactiek 424
50% Balbezit 50%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 41.1
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Tornaría rent richting de bal. Tornaría probeert naar een medespeler te passen. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 1:0

4e minuut.
Palencia Calvo is nu in balbezit. Palencia Calvo geeft de bal voor. Ulmanu kopt de bal weg. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Jełowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jełowicki geeft een lange en hoge pass. Tornaría speelt de bal door. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 2:0

11e minuut.
Palencia Calvo geeft de bal voor. Hamilton kan de bal niet met de borst controleren. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 3:0

16e minuut.
Tornaría passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ulmanu de bal. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hamilton de bal onder controle te krijgen. Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 4:0

17e minuut.
Klungelig pakt Tornaría de bal. Trung Hoàng rent richting de bal. Trung Hoàng geeft de bal voor. Ulmanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 5:0

18e minuut.
Tornaría speelt de bal door. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 6:0

21e minuut.
Tornaría passt de bal met de wreef. Trung Hoàng is nu in balbezit. Trung Hoàng passt de bal zonder na te denken. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Robakiewicz bokst de bal weg.

22e minuut.
Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński geeft een hoge lob. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu schiet op doel. Robakiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 7:0

25e minuut.
Sfouggaras rent richting de bal. Sfouggaras passt de bal in één keer door. Tornaría speelt de bal door. Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Diolaiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Diolaiuti geeft de bal voor. Klungelig pakt Jełowicki de bal. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gogoasă de bal. Nichifor is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 8:0

33e minuut.
Ulmanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamilton. Ulmanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tornaría met een snel genomen vrije trap. López Vidal kopt de bal weg. Trung Hoàng speelt de bal door. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu passt de bal zonder na te denken. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel. Robakiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 9:0

39e minuut.
López Vidal heeft problemen om de bal te vangen. López Vidal passt de bal zonder na te denken. Biały is nu in balbezit. Ulmanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Inworp. Tornaría met een snelle inworp. Palencia Calvo is nu in balbezit. Palencia Calvo geeft een hoge lob. Ulmanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tornaría verovert de bal door een tackle van achteren. Tornaría speelt de bal door. Palas met een sublieme pass. Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Biały de bal. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 15%, KS Romki 85%.
Sky Monsters - KS Romki 9:0

51e minuut.
Trung Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hoàng geeft een lange en hoge pass. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu schiet op doel. Robakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nichifor springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 10:0

54e minuut.
Diolaiuti kopt de bal weg. Klungelig pakt Trung Hoàng de bal. Trung Hoàng geeft de bal voor. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ulmanu is nu in balbezit. Hamilton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulmanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Palencia Calvo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Robakiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 11:0

56e minuut.
Ulmanu is nu in balbezit. Nichifor is nu in balbezit. Hamilton onderschept slim de pass. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 12:0

57e minuut.
Sfouggaras geeft de bal voor. Hamilton kopt de bal weg. Nichifor is nu in balbezit. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 13:0

61e minuut.
Tornaría probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trung Hoàng de bal. Trung Hoàng met een sublieme pass. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 14:0

69e minuut.
Palas met een sublieme pass. Diolaiuti is nu in balbezit. Diolaiuti geeft een lange en hoge pass. Palas geeft een lange en hoge pass. Ulmanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fajardo kopt de bal weg. Tornaría probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gogoasă de bal. Nichifor onderschept slim de pass. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Robakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tornaría zal de hoekschop nemen. Nichifor geeft de bal voor. Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Palencia Calvo kopt de bal weg. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi passt de bal zonder na te denken. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Palencia Calvo probeert naar een medespeler te passen. Nichifor is nu in balbezit. Hamilton is nu in balbezit. Nichifor onderschept slim de pass. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Trung Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Hoàng passt de bal zonder na te denken. Daar is Ulmanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 15:0

85e minuut.
Trung Hoàng geeft een lange en hoge pass. Palencia Calvo is nu in balbezit. Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu schiet op doel. Jełowicki probeert de bal aan de voet te houden. Robakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Trung Hoàng met een sublieme pass. Daar is Palencia Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palencia Calvo met een sublieme pass. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - KS Romki 16:0

87e minuut.
Palas geeft een hoge lob. Nichifor kopt de bal weg. Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 17%, KS Romki 83%.
Sky Monsters - KS Romki 16:0