Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robotnik Śpiewające Kalesony
5311.asm Tactiek 4-2-1-1-2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 53.7
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gąsiennica probeert naar een medespeler te passen. Aunaste probeert de bal aan de voet te houden. Acemoğlu rent richting de bal. Acemoğlu geeft een lange en hoge pass. Michałek maakt een snoekduik en kopt de bal. Povišer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jati passt de bal zonder na te denken. Daar is Arriaga II, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diver begaat een overtreding. Diver krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Aunaste probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wander de bal. Wander probeert naar een medespeler te passen. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jati passt de bal met de wreef. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz rent richting de bal. Pérez Muñoz rent richting de bal. Pérez Muñoz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - Śpiewające Kalesony 0:1

31e minuut.
Acemoğlu geeft de bal voor. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo begaat een overtreding. Salcedo krijgt een gele kaart. Michałek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Michałek kan niet meer verder spelen. Tchouga komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aunaste neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Răduţă probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Robotnik - Śpiewające Kalesony 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnik 52%, Śpiewające Kalesony 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Robotnik - Śpiewające Kalesony 1:1

47e minuut.
Pérez Muñoz probeert de bal met de borst te controleren. Kutaiba rent richting de bal. Pérez Muñoz onderschept slim de pass. Pérez Muñoz draait met de bal, schiet en ... Rębacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - Śpiewające Kalesony 1:2

52e minuut.
Daar is Acemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acemoğlu met een sublieme pass. Tchouga probeert naar een medespeler te passen. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acemoğlu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Pérez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutaiba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Muñoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šupić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pérez Muñoz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - Śpiewające Kalesony 1:3

66e minuut.
Diver met de inworp. Gąsiennica is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aunaste met een snelle inworp. Gąsiennica geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tchouga rent richting de bal. Răduţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tchouga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aunaste met een snel genomen vrije trap. Daar is Wander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchouga is nu in balbezit. Tchouga schiet op doel. Povišer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Aunaste met de inworp. Gąsiennica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abelha de bal. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Povišer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gąsiennica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tchouga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rimm passt de bal met de wreef. Acemoğlu rent richting de bal. Acemoğlu speelt de bal door. Wander rent richting de bal. Wander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander geeft een hoge lob. Tchouga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchouga schiet op doel. Povišer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnik - Śpiewające Kalesony 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnik 50%, Śpiewające Kalesony 50%.
Robotnik - Śpiewające Kalesony 2:3