Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rydzyniak Rydzyna RKS Radomsko 1979
bezpieczne 2 Tactiek 3232
50% Balbezit 50%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 69
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 50
average Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Znój probeert naar een medespeler te passen. Klawikowski probeert de bal aan de voet te houden. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Tazegül de bal. Tazegül met een sublieme pass. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer schiet op doel. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:2

3e minuut.
Petrucci probeert naar een medespeler te passen. Boucard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boucard geeft de bal voor. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:3

6e minuut.
Petrucci probeert de bal aan de voet te houden. Kremer rent richting de bal. Kremer passt de bal in één keer door. Zelmański rent richting de bal. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:4

8e minuut.
Klawikowski passt de bal in één keer door. Tazegül probeert naar een medespeler te passen. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Inworp. Iraizoz met een snelle inworp. Tazegül met een sublieme pass. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klawikowski heeft problemen om de bal te vangen. Klawikowski geeft de bal voor. Zelmański rent richting de bal. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:5

12e minuut.
Iraizoz met de inworp. Zelmański met een sublieme pass. Znój speelt de bal door. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer schiet op doel. Tchetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kremer heeft problemen om de bal te vangen. Kremer passt de bal in één keer door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:6

14e minuut.
Iraizoz met de inworp. Cannova rent richting de bal. Cannova passt de bal zonder na te denken. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Tchetin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:7

16e minuut.
Boucard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petrucci de bal. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:8

17e minuut.
Petrucci is nu in balbezit. Cannova onderschept slim de pass. Cannova speelt de bal door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Tchetin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Boucard heeft problemen om de bal te vangen. Fina rent richting de bal. Fiut speelt de bal door. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cannova passt de bal met de wreef. Kalkancı rent richting de bal. Kalkancı passt de bal met de wreef. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:9

21e minuut.
Marciszewski is nu in balbezit. Marciszewski geeft de bal voor. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:10

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iraizoz met de inworp. Tazegül met een sublieme pass. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:11

23e minuut.
Cannova is nu in balbezit. Cannova speelt de bal door. Klungelig pakt Kremer de bal. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:12

24e minuut.
Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer passt de bal met de wreef. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:13

26e minuut.
Baloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloch geeft de bal voor. Cannova speelt de bal door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kremer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:14

28e minuut.
Tchetin trapt de bal weg van het doel. Cannova met een sublieme pass. Zelmański rent richting de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Tchetin met een harde bal richting middenveld. Cannova met een sublieme pass. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:15

30e minuut.
Petrucci kopt de bal weg. Daar is Fiut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zelmański de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Cannova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cannova probeert naar een medespeler te passen. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer draait met de bal, schiet en ... Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:16

33e minuut.
Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawikowski passt de bal met de wreef. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:17

34e minuut.
Fiut geeft de bal voor. Iraizoz heeft problemen om de bal te vangen. Iraizoz probeert naar een medespeler te passen. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:18

37e minuut.
Kalkancı rent richting de bal. Kalkancı passt de bal in één keer door. Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin bokst de bal weg. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazegül speelt de bal door. Cannova is nu in balbezit. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Iraizoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cannova met een sublieme pass. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:19

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Petrucci de bal onder controle te krijgen. Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazegül speelt de bal door. Klungelig pakt Zelmański de bal. Zelmański draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 94%, RKS Radomsko 1979 6%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:19

47e minuut.
Kalkancı speelt de bal door. Kremer is nu in balbezit. Óberfrank rent richting de bal. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:20

49e minuut.
Boucard rent richting de bal. Boucard geeft de bal voor. Cannova probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin bokst de bal weg. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:21

51e minuut.
Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski geeft de bal voor. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański schiet op doel. Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:22

52e minuut.
Fiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iraizoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tazegül speelt de bal door. Tchetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:23

53e minuut.
Iraizoz kopt de bal weg. Tazegül heeft problemen om de bal te vangen. Tazegül probeert naar een medespeler te passen. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kremer is nu in balbezit. Kremer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:24

56e minuut.
Iraizoz met een sublieme pass. Daohui heeft problemen om de bal te vangen. Daohui probeert naar een medespeler te passen. Kremer is nu in balbezit. Kremer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel. Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:25

57e minuut.
Iraizoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kremer speelt de bal door. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:26

60e minuut.
Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer speelt de bal door. Tazegül speelt de bal door. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:27

62e minuut.
Kremer geeft de bal voor. Klawikowski probeert naar een medespeler te passen. Zelmański heeft problemen om de bal te vangen. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:28

65e minuut.
Kremer probeert naar een medespeler te passen. Iraizoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel. Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:29

65e minuut.
Petrucci speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iraizoz met de inworp. Cannova probeert naar een medespeler te passen. Kremer probeert naar een medespeler te passen. Tchetin bokst de bal weg. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:30

67e minuut.
Tazegül rent richting de bal. Tazegül passt de bal zonder na te denken. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:31

68e minuut.
Petrucci heeft problemen om de bal te vangen. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz probeert naar een medespeler te passen. Kremer rent richting de bal. Kremer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tchetin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kremer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tazegül heeft problemen om de bal te vangen. Tazegül speelt de bal door. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel. Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:32

71e minuut.
Tchetin trapt de bal weg van het doel. Cannova speelt de bal door. Zelmański rent richting de bal. Zelmański schiet op doel. Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:33

73e minuut.
Kremer met een snelle inworp. Tazegül probeert naar een medespeler te passen. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:34

75e minuut.
Inworp. Iraizoz met de inworp. Tazegül met een sublieme pass. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tazegül rent richting de bal. Tazegül haalt uit met een fantastische trap. Tchetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tazegül rent richting de bal. Tazegül passt de bal in één keer door. Cannova rent richting de bal. Cannova schiet op doel. De bal raakt de paal. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:35

77e minuut.
Kremer onderschept slim de pass. Kremer met een sublieme pass. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:36

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boucard met een snelle inworp. Cannova speelt de bal door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cannova bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannova passt de bal in één keer door. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer schiet op doel. Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:37

80e minuut.
Iraizoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tazegül met een sublieme pass. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:38

81e minuut.
Iraizoz met een snelle inworp. Cannova speelt de bal door. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Đenović met een sublieme pass. Iraizoz speelt de bal door. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer draait met de bal, schiet en ... Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:39

84e minuut.
Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer probeert naar een medespeler te passen. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:40

86e minuut.
Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer speelt de bal door. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:41

87e minuut.
Daar is Đenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đenović met een sublieme pass. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Tchetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:42

89e minuut.
Cannova is nu in balbezit. Cannova passt de bal met de wreef. Kremer heeft problemen om de bal te vangen. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:43

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 96%, RKS Radomsko 1979 4%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - RKS Radomsko 1979 0:43