Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kondominium rosyjsko-niemieckie FLaFLU DC
naleśnik Tactiek bg
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 55.9
adequate Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Moschetti geeft een hoge lob. Robillard kopt de bal weg. Fer heeft problemen om de bal te vangen. Kitek rent richting de bal. Kitek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bellangioli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kieszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fattore is nu in balbezit. Fattore geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Tuesso kopt de bal weg. Fattore rent richting de bal. Fattore met een sublieme pass. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nikolinakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vyčíhal rent richting de bal. Nikolinakos verovert de bal door een tackle van achteren. Csáki rent richting de bal. Csáki schiet op doel. Escalona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moschetti geeft een hoge lob. Robillard rent richting de bal. Robillard geeft een lange en hoge pass. Kitek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondominium rosyjsko-niemieckie 66%, FLaFLU DC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kondominium rosyjsko-niemieckie - FLaFLU DC 0:0

68e minuut.
Csáki rent richting de bal. Nikolinakos verovert de bal door een tackle van achteren. Vyčíhal begaat een overtreding. Nikolinakos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nikolinakos kan niet meer verder spelen. Mitchell komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kondominium rosyjsko-niemieckie 53%, FLaFLU DC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kondominium rosyjsko-niemieckie - FLaFLU DC 0:0