Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów -ŁÓDZKA OŚMIORNICA -
moja nowa t Tactiek testowa taktyka
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Labbé probeert naar een medespeler te passen. Honkasalo is nu in balbezit. Honkasalo passt de bal zonder na te denken. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Estévez trapt de bal weg. Mikołajczuk kopt de bal weg. Daar is Labbé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Karaali is nu in balbezit. Auribault verovert de bal door een tackle van achteren. Auribault speelt de bal door. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Labbé passt de bal in één keer door. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé maakt een afschuwelijke overtreding. Labbé krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sordyl passt de bal zonder na te denken. Tooming rent richting de bal. Tooming passt de bal in één keer door. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha schiet op doel. bin Husin bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Korukoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karaali de bal. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. bin Husin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:0

36e minuut.
Honkasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkasalo met een sublieme pass. Gwiżdż rent richting de bal. Lafuente Sancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente Sancha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Auribault de bal. Auribault passt de bal zonder na te denken. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. bin Husin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 46%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 54%.
Zagaje Gdów - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:0

56e minuut.
Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Honkasalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zuanella springt en kopt de bal. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:1

59e minuut.
Korodowski passt de bal zonder na te denken. Konno rent richting de bal. Konno met een sublieme pass. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel. bin Husin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Drygiannakis de bal. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:1

60e minuut.
Burkot komt het veld opgelopen. Masztak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Banach speelt de bal door. Zuanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tooming krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sordyl rent richting de bal. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:2

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mahecha stond buitenspel. Mahé komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Zidane is nu in balbezit. Zidane passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sordyl de bal. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Zuanella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuanella passt de bal met de wreef. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 67%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagaje Gdów - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:2