Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.055
  • Stadion: Brogowica
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 35990
Karsznicka Gander United
OFF Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten formidable
solid Passen good
adequate Verdedigen excellent


13e minuut.
Németh is nu in balbezit. Németh geeft een lange en hoge pass. Buleatã rent richting de bal. Laguna verovert de bal door een tackle van achteren. Laguna haalt uit met een fantastische trap. Byczyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Gander United 1:0

19e minuut.
Serwach geeft de bal voor. Bağcı kopt de bal weg. Daar is Laguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laguna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Gander United 2:0

25e minuut.
Németh kopt de bal weg. Marczak is nu in balbezit. Vanden Borre begaat een overtreding. Vanden Borre krijgt een gele kaart. Marczak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marczak kan niet meer verder spelen. Křesťan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kladar geeft een hoge lob. Vanden Borre kopt de bal weg. Fernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Gander United 2:1

37e minuut.
Křesťan passt de bal met de wreef. Németh is nu in balbezit. Németh speelt de bal door. Bağcı rent richting de bal. Bağcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš passt de bal in één keer door. Laguna is nu in balbezit. Laguna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Gander United 3:1

43e minuut.
Mitrea is nu in balbezit. Mitrea geeft een hoge lob. Bağcı probeert de bal met de borst te controleren. Bağcı draait met de bal, schiet en ... Byczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Gander United 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 55%, Gander United 45%.
Karsznicka - Gander United 4:1

46e minuut.
Delura komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Fajila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorocori komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kardáš is nu in balbezit. Kardáš passt de bal in één keer door. Bağcı is nu in balbezit. Bağcı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Gander United 5:1

59e minuut.
Kardáš is nu in balbezit. Kardáš met een sublieme pass. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap. Byczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Gander United 6:1

63e minuut.
Křesťan passt de bal in één keer door. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh passt de bal met de wreef. Bağcı rent richting de bal. Bağcı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Toujani met een snelle inworp. Wasil rent richting de bal. Wasil passt de bal met de wreef. Vanden Borre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Kazimierowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Németh onderschept slim de pass. Németh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bağcı de bal. Bağcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Byczyński met een harde bal richting middenveld. Kardáš kopt de bal weg. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 54%, Gander United 46%.
Karsznicka - Gander United 6:1