Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pireus Buczka Radziwie FC
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 21.1
excellent Schieten poor
solid Passen average
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pac heeft problemen om de bal te vangen. Pac geeft een lange en hoge pass. Murzastek heeft problemen om de bal te vangen. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wiesiołowski met een harde bal richting middenveld. Şandru kopt de bal weg. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Moczygęba de bal. Jungfrau onderschept slim de pass. Jungfrau speelt de bal door. Lalićević is nu in balbezit. Lalićević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimoszewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chocimierski de bal. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 2:0

12e minuut.
Pac passt de bal zonder na te denken. Lalićević geeft een hoge lob. Wiesiołowski kopt de bal weg. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chocimierski probeert naar een medespeler te passen. Cimoszewicz rent richting de bal. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Dzwonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 3:0

16e minuut.
Lalićević geeft een hoge lob. Jasionowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Calle speelt de bal door. Jungfrau heeft problemen om de bal te vangen. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 4:0

17e minuut.
de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryniewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Dzwonek trapt de bal weg. de la Calle speelt de bal door. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Şandru kopt de bal weg. Jungfrau heeft problemen om de bal te vangen. Jungfrau geeft een lange en hoge pass. Lalićević is nu in balbezit. Lalićević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Şandru is nu in balbezit. Şandru passt de bal met de wreef. Jungfrau rent richting de bal. Lalićević rent richting de bal. Lalićević draait met de bal, schiet en ... Dzwonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Şandru geeft een lange en hoge pass. Jungfrau kopt de bal weg. Murzastek rent richting de bal. Jasionowski onderschept slim de pass. Jasionowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dzwonek met een harde bal richting middenveld. Şandru kopt de bal weg. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 5:0

30e minuut.
Lalićević onderschept slim de pass. Lalićević geeft de bal voor. Klungelig pakt Jasionowski de bal. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Şandru probeert naar een medespeler te passen. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević speelt de bal door. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 6:0

36e minuut.
Moczygęba met een harde bal richting middenveld. Şandru kopt de bal weg. Daar is Cimoszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Dzwonek bokst de bal weg. Klungelig pakt Moczygęba de bal. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Dzwonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jasionowski passt de bal met de wreef. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cimoszewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rydlewski de bal. Rydlewski passt de bal met de wreef. Lalićević rent richting de bal. Lalićević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle passt de bal zonder na te denken. Daar is Jungfrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczygęba is nu in balbezit. Jungfrau verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 25%, Radziwie FC 75%.
Pireus Buczka - Radziwie FC 6:0

49e minuut.
Murzastek rent richting de bal. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal met de wreef. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lalićević is nu in balbezit. Lalićević schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Moczygęba de bal. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 7:0

52e minuut.
Hryniewiecki met een sublieme pass. Cimoszewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Jasionowski zijn tegenspeler op de grond. Jasionowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Jasionowski passt de bal met de wreef. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru verovert de bal door een tackle van achteren. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wiesiołowski trapt de bal weg. Rydlewski kopt de bal weg. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević is nu in balbezit. Lalićević draait met de bal, schiet en ... Dzwonek bokst de bal weg.

62e minuut.
Şandru verovert de bal door een tackle van achteren. Şandru geeft de bal voor. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Dzwonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski geeft een hoge lob. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moczygęba de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Şandru kopt de bal weg. Jungfrau is nu in balbezit. Hryniewiecki is nu in balbezit. Jungfrau onderschept slim de pass. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 8:0

68e minuut.
Dzwonek trapt de bal weg van het doel. Kyuranov kopt de bal weg. Murzastek heeft problemen om de bal te vangen. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Şandru is nu in balbezit. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Celaya is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cimoszewicz rent richting de bal. Lalićević rent richting de bal. Lalićević met een sublieme pass. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 9:0

83e minuut.
Klungelig pakt Rydlewski de bal. Şandru kopt de bal weg. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Dzwonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 10:0

86e minuut.
Lalićević onderschept slim de pass. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru rent richting de bal. Şandru passt de bal zonder na te denken. Jungfrau heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moczygęba trapt de bal weg. Şandru kopt de bal weg. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rydlewski met een snelle inworp. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević geeft de bal voor. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pireus Buczka - Radziwie FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pireus Buczka 20%, Radziwie FC 80%.
Pireus Buczka - Radziwie FC 11:0