Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: HERA-TEAM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26093
HERA-TEAM LKS Victoria Cisek
SANDAŁ Tactiek best
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Piekorz is nu in balbezit. Piekorz geeft een lange en hoge pass. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan draait met de bal, schiet en ... Mândreanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HERA-TEAM - LKS Victoria Cisek 1:0

4e minuut.
Domagalski onderschept slim de pass. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura passt de bal in één keer door. Copik rent richting de bal. Copik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Duvarcı met een harde bal richting middenveld. Onofraş kopt de bal weg. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel. Duvarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Copik rent richting de bal. Copik schiet op doel. Duvarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Copik is nu in balbezit. Copik speelt de bal door. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HERA-TEAM - LKS Victoria Cisek 1:1

14e minuut.
Zardan met een sublieme pass. Pilecki rent richting de bal. Kazura verovert de bal door een tackle van achteren. Copik rent richting de bal. Copik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Grgona de bal. Copik rent richting de bal. Grgona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grgona krijgt een gele kaart. Copik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Copik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domagalski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HERA-TEAM - LKS Victoria Cisek 1:2

21e minuut.
Zardan probeert naar een medespeler te passen. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki passt de bal met de wreef. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kazura passt de bal in één keer door. Copik is nu in balbezit. Copik passt de bal met de wreef. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HERA-TEAM - LKS Victoria Cisek 1:3

25e minuut.
Buhalov geeft een hoge lob. Daar is Pioletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zardan is nu in balbezit. Pilecki is nu in balbezit. Pilecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Micov probeert naar een medespeler te passen. Francioli rent richting de bal. Francioli geeft de bal voor. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan draait met de bal, schiet en ... Mândreanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Varnalis rent richting de bal. Varnalis passt de bal met de wreef. Pioletti rent richting de bal. Pilecki onderschept slim de pass. Pilecki draait met de bal, schiet en ... Mândreanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Jémez speelt de bal door. Quốc Tuấn is nu in balbezit. Copik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Copik krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Copik is nu in balbezit. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazura raakt geblesseerd tijdens het duel. Copik wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Micov bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik is nu in balbezit. Kazura rent richting de bal. Kazura schiet op doel. Duvarcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhalov speelt de bal door. Domagalski probeert naar een medespeler te passen. Kazura is nu in balbezit. Kazura schiet op doel. Duvarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERA-TEAM 67%, LKS Victoria Cisek 33%.
HERA-TEAM - LKS Victoria Cisek 1:3

46e minuut.
Cunha komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ratyński passt de bal zonder na te denken. Jémez is nu in balbezit. Jémez passt de bal met de wreef. Kazura is nu in balbezit. Kazura schiet op doel. Duvarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Copik is nu in balbezit. Grgona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Copik. Copik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leduchowski komt het veld opgelopen. Van den Broeck komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Domagalski probeert naar een medespeler te passen. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel. Martín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piekorz probeert naar een medespeler te passen. Pilecki heeft problemen om de bal te vangen. Pilecki passt de bal in één keer door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Mândreanu bokst de bal weg.

62e minuut.
Doeltrap. Tagmatarchis komt het veld opgelopen. Rizov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Quốc Tuấn passt de bal zonder na te denken. Buhalov met een sublieme pass. Micov probeert naar een medespeler te passen. Francioli geeft een lange en hoge pass. Zardan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zardan is nu in balbezit. Pilecki rent richting de bal. Zardan rent richting de bal. Pilecki rent richting de bal. Pilecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Jędraszek komt het veld opgelopen. Przybora komt het veld opgelopen. Ławecki komt het veld opgelopen. Losanno komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jędraszek speelt de bal door. Buhalov is nu in balbezit. Buhalov speelt de bal door. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Onofraş probeert naar een medespeler te passen. Van den Broeck rent richting de bal. Micov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van den Broeck raakt geblesseerd tijdens het duel. Van den Broeck komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ławecki met een snel genomen vrije trap. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan schiet op doel. Losanno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Manríquez heeft problemen om de bal te vangen. Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Martín geeft een hoge lob. Tagmatarchis is nu in balbezit. Tagmatarchis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Rašić komt het veld opgelopen. Buhalov met een snelle inworp. Tagmatarchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagmatarchis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Van den Broeck rent richting de bal. Van den Broeck passt de bal in één keer door. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura schiet op doel. Rašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HERA-TEAM - LKS Victoria Cisek 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERA-TEAM 51%, LKS Victoria Cisek 49%.
HERA-TEAM - LKS Victoria Cisek 1:4