Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrum Zerkov Lech>Mistrz
Gestonówka 532 Tactiek DoBOju5ACM
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 50
excellent Schieten good
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Vágvölgyi rent richting de bal. Półchłopek rent richting de bal. Vágvölgyi onderschept slim de pass. Vágvölgyi schiet op doel. Jonsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 1:0

13e minuut.
Berbelidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hải Hà de bal. Hải Hà geeft een hoge lob. Vágvölgyi springt en kopt de bal. Jonsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 2:0

16e minuut.
Soldevila passt de bal zonder na te denken. Hrvanović met een sublieme pass. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy schiet op doel. Bichado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 2:1

18e minuut.
Melogno kopt de bal weg. Daar is Vágvölgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Adamczak zijn tegenspeler op de grond. Adamczak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Melogno verovert de bal door een tackle van achteren. Vágvölgyi rent richting de bal. Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno draait met de bal, schiet en ... Jonsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 3:1

23e minuut.
Klungelig pakt Crapuzzi de bal. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis passt de bal met de wreef. Melogno is nu in balbezit. Melogno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dvorský rent richting de bal. Tansini verovert de bal door een tackle van achteren. Tansini speelt de bal door. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila geeft een lange en hoge pass. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Nummenranta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dvorský met een snelle inworp. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 4:1

41e minuut.
Daar is Nummenranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melogno rent richting de bal. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 5:1

43e minuut.
Hải Hà passt de bal zonder na te denken. Vágvölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Berbelidis met een sublieme pass. Melogno is nu in balbezit. Melogno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jonsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vágvölgyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 44%, Lech>Mistrz 56%.
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 6:1

47e minuut.
Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave passt de bal in één keer door. Daar is Sárközy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Bichado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 6:2

54e minuut.
Dvorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorský met een sublieme pass. Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 7:2

57e minuut.
Klungelig pakt Dvorský de bal. Dvorský passt de bal in één keer door. Melogno heeft problemen om de bal te vangen. Melogno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 8:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Hà met de inworp. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis geeft de bal voor. Melogno krijgt zijn hoofd ertegen. Jonsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 9:2

70e minuut.
Vágvölgyi passt de bal zonder na te denken. Melogno is nu in balbezit. Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno onderschept slim de pass. Melogno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nummenranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 10:2

73e minuut.
Berbelidis speelt de bal door. Melogno rent richting de bal. Melogno passt de bal zonder na te denken. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ... Jonsen bokst de bal weg. Melogno is nu in balbezit. Melogno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 11:2

76e minuut.
Hải Hà zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis passt de bal zonder na te denken. Melogno is nu in balbezit. Melogno haalt uit met een fantastische trap. Jonsen bokst de bal weg.

81e minuut.
Berbelidis kopt de bal weg. Daar is Crapuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melogno rent richting de bal. Melogno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 12:2

84e minuut.
Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu geeft de bal voor. Dvorský kopt de bal weg. Vágvölgyi controleert de bal met de borst. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Jonsen bokst de bal weg.

90e minuut.
Crapuzzi rent richting de bal. Crapuzzi geeft de bal voor. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave geeft een lange en hoge pass. Sárközy springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 12:3

90e minuut.
Boczkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 45%, Lech>Mistrz 55%.
Centrum Zerkov - Lech>Mistrz 12:3