Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: Stare Podwórko
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22100
Kasztelania Małogoszcz TurboDymoMeni Zabrze
Kasztelen Centra Tactiek Ryzyk Fizyk
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 47.2
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Crispín met een sublieme pass. Szwajdych rent richting de bal. Niculae rent richting de bal. Szwajdych onderschept slim de pass. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - TurboDymoMeni Zabrze 1:0

15e minuut.
Descaveirado probeert naar een medespeler te passen. Smolík rent richting de bal. Linkert begaat een overtreding. Smolík wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Cîlicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčinović speelt de bal door. Daar is Lantez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwajdych rent richting de bal. Szwajdych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pethő rent richting de bal. Pethő geeft een hoge lob. Crispín bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispín geeft de bal voor. Szwajdych springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - TurboDymoMeni Zabrze 2:0

41e minuut.
Tường Minh speelt de bal door. Brčinović speelt de bal door. Crispín is nu in balbezit. Crispín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - TurboDymoMeni Zabrze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasztelania Małogoszcz 44%, TurboDymoMeni Zabrze 56%.
Kasztelania Małogoszcz - TurboDymoMeni Zabrze 3:0

46e minuut.
Valencia komt het veld opgelopen. Mamduh komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Linkert geeft een hoge lob. Sofianopoulos is nu in balbezit. Sofianopoulos speelt de bal door. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel. bin Mahamadi bokst de bal weg. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sofianopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamduh speelt de bal door. Smolík rent richting de bal. Smolík geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jakl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispín is nu in balbezit. Crispín draait met de bal, schiet en ... Fiers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - TurboDymoMeni Zabrze 4:0

52e minuut.
Dierickx geeft een hoge lob. Klungelig pakt McClaren de bal. McClaren passt de bal met de wreef. Niculae rent richting de bal. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. bin Mahamadi met een harde bal richting middenveld. Mamduh kopt de bal weg. Szwajdych is nu in balbezit. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Fiers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Vitanov rent richting de bal. Vitanov geeft de bal voor. Smolík kopt de bal weg. Klungelig pakt Szwajdych de bal. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Lantez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sofianopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sofianopoulos passt de bal in één keer door. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel. bin Mahamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
McClaren probeert de bal aan de voet te houden. Aleksandrov is nu in balbezit. McClaren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McClaren krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Lantez met een sublieme pass. Sofianopoulos rent richting de bal. Sofianopoulos met een sublieme pass. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares passt de bal zonder na te denken. Daar is McClaren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveira Tavares is nu in balbezit. Silveira Tavares met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - TurboDymoMeni Zabrze 4:1

90e minuut.
bin Mahamadi geeft een lange en hoge pass. McClaren probeert de bal aan de voet te houden. Descaveirado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Descaveirado krijgt een gele kaart. McClaren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McClaren neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kasztelania Małogoszcz - TurboDymoMeni Zabrze 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasztelania Małogoszcz 57%, TurboDymoMeni Zabrze 43%.
Kasztelania Małogoszcz - TurboDymoMeni Zabrze 4:2