Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurboDymoMeni Zabrze Green Town AFC
Ryzyk Fizyk Tactiek G-2-2-2 GT V1
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
52.9 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mare. Páger raakt geblesseerd tijdens het duel. Páger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chlastawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Babicki rent richting de bal. Solomovici onderschept slim de pass. Solomovici passt de bal in één keer door. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino schiet op doel. Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Iammarino kopt de bal weg. Chlastawa rent richting de bal. Mojżysz geeft een hoge lob. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa schiet op doel. Espina bokst de bal weg.

17e minuut.
Montava probeert de bal met de borst te controleren. Bolla is nu in balbezit. Páger speelt de bal door. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mierzejewski heeft problemen om de bal te vangen. Bolla verovert de bal door een tackle van achteren. Bolla geeft de bal voor. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Domján onderschept slim de pass. Brugnoli geeft een hoge lob. Daar is Babicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 65%, Green Town AFC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TurboDymoMeni Zabrze - Green Town AFC 0:0

47e minuut.
Bolla kopt de bal weg. Solomovici heeft problemen om de bal te vangen. Brugnoli probeert naar een medespeler te passen. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Espina bokst de bal weg. Mojżysz geeft een lange en hoge pass. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Birmančević begaat een overtreding. Birmančević krijgt een gele kaart.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Páger met een snelle inworp. Bolla speelt de bal door. Iammarino rent richting de bal. Iammarino draait met de bal, schiet en ... Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Espina speelt de bal door. Bolla kopt de bal weg. Deen heeft problemen om de bal te vangen. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Daar is Mojżysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlastawa is nu in balbezit. Mojżysz is nu in balbezit. Chlastawa verovert de bal door een tackle van achteren. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Deen geeft een hoge lob. Páger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Páger met een sublieme pass. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa schiet op doel. Espina bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butică komt het veld opgelopen. Rodziewicz komt het veld opgelopen. Czop komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mojżysz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodziewicz met de inworp. Butică controleert de bal met de borst. Butică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Kwiręg met een snelle inworp. Birmančević met een sublieme pass. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bolla passt de bal zonder na te denken. Páger bereikt de bal nog maar net als eerste. Páger passt de bal zonder na te denken. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Espina bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Butică de bal. Mojżysz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butică. Mojżysz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 71%, Green Town AFC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TurboDymoMeni Zabrze - Green Town AFC 0:0