Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: E stadio da Kibic
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 34639
Fc. Ratown AC Sailfish Team
pocz Tactiek Attaccere
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 54.9
formidable Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


18e minuut.
Pallis passt de bal zonder na te denken. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski passt de bal in één keer door. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur geeft een hoge lob. Widzisz geeft een lange en hoge pass. Pallis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Ratown - AC Sailfish Team 1:0

22e minuut.
Bruzda kopt de bal weg. Lion met een sublieme pass. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Loponen geeft een lange en hoge pass. Bosánszki geeft de bal voor. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski geeft de bal voor. Bruzda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nemcsák trapt de bal weg. Paluchowski kopt de bal weg. Loponen rent richting de bal. Pallis onderschept slim de pass. Pallis schiet op doel. Nemcsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Petrisor rent richting de bal. Petrisor passt de bal in één keer door. Goor speelt de bal door. Pallis is nu in balbezit. Pallis draait met de bal, schiet en ... Nemcsák bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Ghering komt het veld opgelopen. Fónagy komt het veld opgelopen. Ghering zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crisan rent richting de bal. Crisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 45%, AC Sailfish Team 55%.
Fc. Ratown - AC Sailfish Team 1:0

47e minuut.
Temelkoski passt de bal met de wreef. Paluchowski is nu in balbezit. Dwulicy begaat een overtreding. Paluchowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pallis wilt de vrije trap nemen. Nemcsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Dwulicy passt de bal in één keer door. Daar is Ghering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widzisz probeert naar een medespeler te passen. Bruzda rent richting de bal. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boëtius komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Pallis de bal onder controle te krijgen. Paluchowski is nu in balbezit. Paluchowski passt de bal zonder na te denken. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruzda zal de hoekschop nemen. Pallis is nu in balbezit. Richter is nu in balbezit. Pallis onderschept slim de pass. Pallis haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz speelt de bal door. Widzisz geeft een lange en hoge pass. Pallis rent richting de bal. Pallis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Warszawski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cegła speelt de bal door. Fónagy is nu in balbezit. Fónagy probeert naar een medespeler te passen. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Boëtius controleert de bal met de borst. Pallis begaat een overtreding. Boëtius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szumanowski komt het veld opgelopen. Gwalbert komt het veld opgelopen. Banan komt het veld opgelopen. Wolf komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Szumanowski geeft de bal voor. Temelkoski is nu in balbezit. Temelkoski passt de bal met de wreef. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák bokst de bal weg.

86e minuut.
Szumanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda rent richting de bal. Bruzda schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Ratown 39%, AC Sailfish Team 61%.
Fc. Ratown - AC Sailfish Team 1:0