Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konstantynopolitowicz ____Ruch ChoRzów
gogo Tactiek 5122222
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 25.9
solide Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Klungelig pakt Nappi de bal. Nappi geeft een hoge lob. Daar is Lázeňský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoyos rent richting de bal. Hoyos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Hoyos de bal. Nappi speelt de bal door. Jaruga is nu in balbezit. Jaruga geeft de bal voor. Lázeňský rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Betancourt de bal. Betancourt geeft de bal voor. Hoyos kopt de bal weg. Lázeňský is nu in balbezit. Lázeňský haalt uit met een fantastische trap. Broglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz met een snelle inworp. Betancourt is nu in balbezit. Betancourt geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Omek de bal onder controle te krijgen. Broglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoyos rent richting de bal. Hoyos draait met de bal, schiet en ... Broglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - ____Ruch ChoRzów 1:0

25e minuut.
Gareca rent richting de bal. Gareca geeft een lange en hoge pass. Kaloyanov heeft problemen om de bal te vangen. Rajalo geeft een hoge lob. Hoyos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt geeft de bal voor. Klungelig pakt Depaepe de bal. Lázeňský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázeňský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - ____Ruch ChoRzów 2:0

30e minuut.
Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek geeft een hoge lob. Inworp. Spitz met de inworp. Betancourt geeft de bal voor. Broglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoyos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - ____Ruch ChoRzów 3:0

42e minuut.
Lázeňský passt de bal in één keer door. Depaepe heeft problemen om de bal te vangen. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt geeft een lange en hoge pass. Hoyos springt en kopt de bal. Broglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - ____Ruch ChoRzów 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konstantynopolitowicz 21%, ____Ruch ChoRzów 79%.
FC Konstantynopolitowicz - ____Ruch ChoRzów 4:0

50e minuut.
Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Betancourt rent richting de bal. Betancourt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Depaepe de bal. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - ____Ruch ChoRzów 5:0

53e minuut.
Omek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz met de inworp. Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betancourt geeft een lange en hoge pass. Broglia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Broglia neemt vlug de vrije trap. Betancourt rent richting de bal. Betancourt geeft de bal voor. Hoyos rent richting de bal. Hoyos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Depaepe rent richting de bal. Depaepe geeft een lange en hoge pass. Rajalo is nu in balbezit. Rajalo geeft de bal voor. Lázeňský bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sauda trapt de bal weg. Nappi kopt de bal weg. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. Broglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Nappi kopt de bal weg. Betancourt geeft een hoge lob. Hoyos rent richting de bal. Hoyos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nappi passt de bal zonder na te denken. Hoyos rent richting de bal. Nappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappi geeft een hoge lob. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konstantynopolitowicz - ____Ruch ChoRzów 6:0

88e minuut.
Broglia neemt vlug de vrije trap. Nappi rent richting de bal. Nappi passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konstantynopolitowicz 18%, ____Ruch ChoRzów 82%.
FC Konstantynopolitowicz - ____Ruch ChoRzów 6:0