Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
____Ruch ChoRzów Brda Rytel
5122222 Tactiek naba451
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten solid
weak Passen average
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Baets is nu in balbezit. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - Brda Rytel 0:1

16e minuut.
Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Długi rent richting de bal. Długi geeft een lange en hoge pass. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki met een sublieme pass. Żuralski geeft een hoge lob. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Depaepe is nu in balbezit. Depaepe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Długi met de inworp. Żuralski geeft een lange en hoge pass. Paal! Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - Brda Rytel 0:2

38e minuut.
Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Długi met de inworp. Żuralski rent richting de bal. Żuralski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Poziemski is nu in balbezit. Długi onderschept slim de pass. Długi probeert naar een medespeler te passen. Żuralski is nu in balbezit. Żuralski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mazowiecki probeert de bal aan de voet te houden. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki passt de bal zonder na te denken. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - Brda Rytel 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ____Ruch ChoRzów 81%, Brda Rytel 19%.
____Ruch ChoRzów - Brda Rytel 0:3

64e minuut.
Śniegocki controleert de bal met de borst. Gareca bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński onderschept slim de pass. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Omek de bal onder controle te krijgen. Broglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Długi is nu in balbezit. Długi geeft een lange en hoge pass. Żuralski kopt de bal weg. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap. Broglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - Brda Rytel 0:4

84e minuut.
Długi is nu in balbezit. Długi geeft een lange en hoge pass. Gareca kan de bal niet met de borst controleren. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hupało geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki probeert de bal aan de voet te houden. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... Broglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
____Ruch ChoRzów - Brda Rytel 0:5

89e minuut.
Długi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długi geeft de bal voor. Klungelig pakt Omek de bal. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ____Ruch ChoRzów 82%, Brda Rytel 18%.
____Ruch ChoRzów - Brda Rytel 0:5