Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blitzkrieg Orkan Puck
professional Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Lelja passt de bal in één keer door. Peier rent richting de bal. Kociniak met een sublieme pass. Starosta rent richting de bal. Starosta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - Orkan Puck 1:0

12e minuut.
Tworkowski geeft een lange en hoge pass. Nedev kopt de bal weg. Arciszewski speelt de bal door. Budniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budniewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Budniewski kopt de bal weg. Arciszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labrousse. Labrousse krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pawelec probeert naar een medespeler te passen. Labrousse kopt de bal weg. Dzigoński controleert de bal met de borst. Stalteri verovert de bal door een tackle van achteren. Stalteri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi passt de bal met de wreef. Stalteri is nu in balbezit. Stalteri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blitzkrieg - Orkan Puck 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg 52%, Orkan Puck 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blitzkrieg - Orkan Puck 1:1

51e minuut.
Orczykowski passt de bal in één keer door. Starosta is nu in balbezit. Starosta passt de bal zonder na te denken. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda schiet op doel. Parra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Nedev is nu in balbezit. Nedev passt de bal met de wreef. Arciszewski met een sublieme pass. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Tworkowski onderschept slim de pass. Lelja speelt de bal door. Daar is Sekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stalteri rent richting de bal. Stalteri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lelja probeert naar een medespeler te passen. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi met een sublieme pass. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri haalt uit met een fantastische trap. Pawelec bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Brogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brogni onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nedev neemt de hoekschop. Szojda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg 52%, Orkan Puck 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blitzkrieg - Orkan Puck 1:1