Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica Diadora FC Ruda Śląska
Co do1 Tactiek Pretoria 5
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
42.4 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Páez passt de bal met de wreef. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński passt de bal zonder na te denken. Botina rent richting de bal. Botina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Atvērts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə onderschept slim de pass. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 0:1

7e minuut.
Ciliński is nu in balbezit. Ciliński speelt de bal door. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina schiet op doel. Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 0:2

11e minuut.
Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Ciliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliński passt de bal zonder na te denken. Páez is nu in balbezit. Páez draait met de bal, schiet en ... Kogut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ciliński met de inworp. Cahangirzadə is nu in balbezit. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Loreto is nu in balbezit. Loreto draait met de bal, schiet en ... Kogut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loreto met een snelle inworp. Cahangirzadə heeft problemen om de bal te vangen. Cahangirzadə geeft de bal voor. Páez springt en kopt de bal. Kogut bokst de bal weg.

33e minuut.
Cassitto is nu in balbezit. Cassitto passt de bal met de wreef. Daar is Talkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Strauss probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Loreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loreto geeft een hoge lob. Ciliński geeft de bal voor. Botina bereikt de bal nog maar net als eerste. Botina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rékasi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciliński. Rékasi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rékasi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 63%, Diadora FC Ruda Śląska 37%.
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 1:2

50e minuut.
Cahangirzadə passt de bal in één keer door. Cinpoeru is nu in balbezit. Cólzera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cinpoeru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cassitto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Strauss bokst de bal weg. Cassitto rent richting de bal. Cassitto haalt uit met een fantastische trap. Strauss maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 2:2

59e minuut.
Talkowski probeert naar een medespeler te passen. Cahangirzadə met een sublieme pass. Páez rent richting de bal. Páez draait met de bal, schiet en ... Kogut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 2:3

60e minuut.
Botina rent richting de bal. Botina passt de bal in één keer door. Ciliński rent richting de bal. Ciliński geeft de bal voor. Páez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 2:4

68e minuut.
Ciliński rent richting de bal. Ciliński speelt de bal door. Páez rent richting de bal. Páez haalt uit met een fantastische trap. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 2:5

70e minuut.
Atvērts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Waksmundzki kopt de bal weg. Kostadinov rent richting de bal. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Aydoğdu geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Kostadinov. Goede buitenspelval van de verdediging. Cólzera neemt vlug de vrije trap. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Řapík speelt de bal door. Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Strauss probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 3:5

87e minuut.
Wenden rent richting de bal. Wenden passt de bal zonder na te denken. Kostadinov is nu in balbezit. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru haalt uit met een fantastische trap. Strauss probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 51%, Diadora FC Ruda Śląska 49%.
TS Leśnica - Diadora FC Ruda Śląska 3:5