Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CPN Poryjewo Orły 07 Swarzędz
poli Tactiek 532
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Podżorski rent richting de bal. Podżorski geeft een hoge lob. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... Januszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Orły 07 Swarzędz 1:0

4e minuut.
Japa onderschept slim de pass. Dombek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nokhrin. Nokhrin krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcyjański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Dusolie springt en kopt de bal. Szmatan bokst de bal weg.

18e minuut.
Nokhrin kopt de bal weg. Dusolie heeft problemen om de bal te vangen. Japa begaat een overtreding. Japa krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Nokhrin passt de bal zonder na te denken. Rzeczkowski rent richting de bal. Dusolie is nu in balbezit. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dombek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombek probeert naar een medespeler te passen. bin Razuwan heeft problemen om de bal te vangen. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... Januszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Orły 07 Swarzędz 2:0

42e minuut.
Sanz rent richting de bal. Stojnić onderschept slim de pass. Stojnić speelt de bal door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. Januszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 47%, Orły 07 Swarzędz 53%.
CPN Poryjewo - Orły 07 Swarzędz 2:0

48e minuut.
Sahiti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prokop speelt de bal door. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Orły 07 Swarzędz 3:0

52e minuut.
Nokhrin probeert naar een medespeler te passen. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie geeft een hoge lob. Ela is nu in balbezit. Ela haalt uit met een fantastische trap. Szmatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Orły 07 Swarzędz 3:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin geeft de bal voor. Dusolie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rzeczkowski speelt de bal door. Nokhrin heeft problemen om de bal te vangen. Nokhrin met een sublieme pass. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
García Paños geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prokop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Stojnić rent richting de bal. Rzeczkowski onderschept slim de pass. Rzeczkowski geeft de bal voor. Ela heeft problemen om de bal te vangen. Ela schiet op doel. Szmatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sahiti bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marcyjański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. Duquesne heeft problemen om de bal te vangen. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... Januszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Marcyjański met de inworp. Makoś probeert naar een medespeler te passen. bin Razuwan rent richting de bal. bin Razuwan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fernández Fidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... Januszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CPN Poryjewo - Orły 07 Swarzędz 4:1

87e minuut.
Buron verovert de bal door een tackle van achteren. Stojnić onderschept slim de pass. Stojnić passt de bal zonder na te denken. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Januszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Dusolie rent richting de bal. Dusolie passt de bal in één keer door. Podżorski rent richting de bal. Ela verovert de bal door een tackle van achteren. Ela haalt uit met een fantastische trap. Szmatan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CPN Poryjewo 52%, Orły 07 Swarzędz 48%.
CPN Poryjewo - Orły 07 Swarzędz 4:1