Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Poręba FC Marselie 1900
4-1-2-1-2 Tactiek Default tactic
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 55.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Perzak kopt de bal weg. Ince kan de bal niet met de borst controleren. Ince geeft een lange en hoge pass. Jerinić is nu in balbezit. Jerinić haalt uit met een fantastische trap. Mincă bokst de bal weg.

4e minuut.
Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı geeft de bal voor. Juozapavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juozapavičius geeft de bal voor. Jerinić maakt een snoekduik en kopt de bal. Mincă bokst de bal weg. Yıldıran springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Juozapavičius rent richting de bal. Giustiniano onderschept slim de pass. Giustiniano geeft een lange en hoge pass. Balicki rent richting de bal. Balicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bucur kopt de bal weg. Prytz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prytz geeft de bal voor. Balicki rent richting de bal. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Riemel kopt de bal weg. Prytz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur verovert de bal door een tackle van achteren. Bucur schiet op doel. Álvarez de Eulate werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Jerinić kopt de bal weg. Zawistowski rent richting de bal. Zawistowski geeft de bal voor. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zawistowski geeft een hoge lob. Yakarcaklı is nu in balbezit. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki schiet op doel. Álvarez de Eulate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Perzak de bal. Balicki is nu in balbezit. Balicki geeft de bal voor. Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ... Álvarez de Eulate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sancho kopt de bal weg. Daar is Bucur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobian is nu in balbezit. Bucur verovert de bal door een tackle van achteren. Bucur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Balicki passt de bal zonder na te denken. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft de bal voor. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Balicki rent richting de bal. Perzak begaat een overtreding. Balicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acanda met een snel genomen vrije trap. Balicki heeft problemen om de bal te vangen. Prytz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 46%, FC Marselie 1900 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Poręba - FC Marselie 1900 0:0

46e minuut.
Soncini komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Yıldıran speelt de bal door. Juozapavičius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acanda. Acanda krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Riemel kopt de bal weg. Klungelig pakt Cobian de bal. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Bucur is nu in balbezit. Bucur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Inworp. Acanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivas rent richting de bal. Rivas geeft een lange en hoge pass. Bucur maakt een snoekduik en kopt de bal. Álvarez de Eulate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Mincă probeert naar een medespeler te passen. Acanda rent richting de bal. Acanda geeft een lange en hoge pass. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rivas passt de bal zonder na te denken. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho passt de bal zonder na te denken. Balicki is nu in balbezit. Balicki schiet op doel. Álvarez de Eulate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki geeft een hoge lob. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho draait met de bal, schiet en ... Bucur probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Balicki controleert de bal met de borst. Yakarcaklı is nu in balbezit. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Balicki is nu in balbezit. Balicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Israël komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas met een sublieme pass. Daar is Acanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acanda geeft de bal voor. Bucur springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - FC Marselie 1900 1:0

68e minuut.
Yakarcaklı rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas speelt de bal door. Israël is nu in balbezit. Israël haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Prytz is nu in balbezit. Prytz probeert naar een medespeler te passen. Rivas geeft de bal voor. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël schiet op doel. Álvarez de Eulate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Cobian heeft problemen om de bal te vangen. Bucur is nu in balbezit. Cobian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bucur raakt geblesseerd tijdens het duel. Bucur neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Álvarez de Eulate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cobian kopt de bal weg. Riemel rent richting de bal. Riemel probeert naar een medespeler te passen. Acanda geeft de bal voor. Israël springt en kopt de bal. Álvarez de Eulate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Klungelig pakt Ince de bal. Riemel geeft een lange en hoge pass. Israël rent richting de bal. Israël haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Poręba - FC Marselie 1900 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Poręba 33%, FC Marselie 1900 67%.
MKS Poręba - FC Marselie 1900 2:0