Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carmile CPN Poryjewo
Catenaccio2 Tactiek poli
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Del Debbio geeft een lange en hoge pass. Miquelerena kopt de bal weg. McNeil is nu in balbezit. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - CPN Poryjewo 1:0

11e minuut.
Dombek met een sublieme pass. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fernández Vinagre de bal onder controle te krijgen. Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Carmile - CPN Poryjewo 1:1

17e minuut.
Del Debbio kopt de bal weg. Fugui rent richting de bal. Stojnić is nu in balbezit. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi schiet op doel. Szmatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Podżorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podżorski met een sublieme pass. Dombek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombek geeft een lange en hoge pass. bin Razuwan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Capellu heeft problemen om de bal te vangen. Makoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoś passt de bal in één keer door. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Fernández Vinagre rent richting de bal. Berlea rent richting de bal. Fernández Vinagre is nu in balbezit. bin Razuwan onderschept slim de pass. bin Razuwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - CPN Poryjewo 1:2

43e minuut.
bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Onofraş zijn tegenspeler op de grond. bin Razuwan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stojnić met een snel genomen vrije trap. Castillo springt en kopt de bal. Berlea bokst de bal weg.

44e minuut.
Dombek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laco kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prokop zal de hoekschop nemen. bin Razuwan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmile 47%, CPN Poryjewo 53%.
FC Carmile - CPN Poryjewo 1:2

46e minuut.
Sahiti komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dombek geeft een hoge lob. Laco rent richting de bal. Castillo begaat een overtreding. Castillo krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Prokop geeft een lange en hoge pass. Miquelerena is nu in balbezit. Dombek verovert de bal door een tackle van achteren. bin Razuwan rent richting de bal. bin Razuwan schiet op doel. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Sahiti geeft een lange en hoge pass. Castillo kopt de bal weg. Daar is bin Razuwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Razuwan haalt uit met een fantastische trap. Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - CPN Poryjewo 1:3

58e minuut.
Klungelig pakt Capellu de bal. Makoś geeft een hoge lob. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - CPN Poryjewo 1:4

59e minuut.
Capellu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciripoi de bal. Makoś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Makoś krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop geeft een hoge lob. Fernández Vinagre kan de bal niet met de borst controleren. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sahiti speelt de bal door. Boukouvalas rent richting de bal. Makoś verovert de bal door een tackle van achteren. Makoś geeft een lange en hoge pass. Onofraş is nu in balbezit. Paal! De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pojar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Dombek de bal. Dombek speelt de bal door. Pojar rent richting de bal. Pojar schiet op doel. Berlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - CPN Poryjewo 1:5

75e minuut.
Miquelerena verovert de bal door een tackle van achteren. Scherfke rent richting de bal. Miquelerena verovert de bal door een tackle van achteren. Fugui is nu in balbezit. Fugui geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmile 55%, CPN Poryjewo 45%.
FC Carmile - CPN Poryjewo 1:5