Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka Lambada Choroszcz
MasywnyMamut Tactiek 2007_1
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 59.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Lobató is nu in balbezit. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató begaat een overtreding. Lobató krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos passt de bal met de wreef. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Lambada Choroszcz 1:0

11e minuut.
Daar is Shipway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shipway speelt de bal door. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Smotarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Lambada Choroszcz 2:0

12e minuut.
Angulo passt de bal in één keer door. Nicito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicito passt de bal in één keer door. Lobató bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobató schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nicito rent richting de bal. Nicito passt de bal zonder na te denken. Lobató rent richting de bal. Lobató geeft een lange en hoge pass. Veltman krijgt zijn hoofd ertegen. Lelesz bokst de bal weg.

24e minuut.
Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. Veltman speelt de bal door. Angulo is nu in balbezit. Angulo schiet op doel. Lelesz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Latała passt de bal zonder na te denken. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski met een sublieme pass. Shipway rent richting de bal. Shipway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zheltonos rent richting de bal. Nicito verovert de bal door een tackle van achteren. Nicito geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Veltman de bal. Veltman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Lambada Choroszcz 2:1

37e minuut.
Hołowczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hołowczyc geeft een lange en hoge pass. Zheltonos kopt de bal weg. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. Smotarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Hołowczyc is nu in balbezit. Hołowczyc geeft de bal voor. Zheltonos kopt de bal weg. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lobató passt de bal in één keer door. Hołowczyc probeert naar een medespeler te passen. Angulo is nu in balbezit. Angulo schiet op doel. Lelesz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Lambada Choroszcz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 50%, Lambada Choroszcz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Lambada Choroszcz 2:2

48e minuut.
Hołowczyc geeft de bal voor. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal in één keer door. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Nicito met een sublieme pass. Lobató bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch rent richting de bal. Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lobató de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Lelesz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Sierściuch geeft een hoge lob. Inworp. Nicito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lobató geeft een lange en hoge pass. Angulo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Lambada Choroszcz 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Towarzystwo Sportowe Mamucianka 58%, Lambada Choroszcz 42%.
Towarzystwo Sportowe Mamucianka - Lambada Choroszcz 2:3