Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bąbelkowy Atak FC KOPENHAGA
defensive5 Tactiek moja
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Łazicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazicki passt de bal in één keer door. Basaure is nu in balbezit. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave schiet op doel. Magdziarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Nóbrega passt de bal met de wreef. Łazicki rent richting de bal. Łazicki probeert naar een medespeler te passen. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pukanich kopt de bal weg. Klungelig pakt Ngọc Lân de bal. Ngọc Lân speelt de bal door. Sparv rent richting de bal. Sparv schiet op doel. Szabics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ngọc Lân rent richting de bal. Sparv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparv passt de bal met de wreef. Načić rent richting de bal. Načić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Tochouroglou neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Sparv de bal. Sparv speelt de bal door. Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski haalt uit met een fantastische trap. Szabics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Łazicki passt de bal in één keer door. Nóbrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóbrega passt de bal met de wreef. Cazenave rent richting de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nóbrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóbrega passt de bal met de wreef. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - FC KOPENHAGA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bąbelkowy Atak 56%, FC KOPENHAGA 44%.
Bąbelkowy Atak - FC KOPENHAGA 1:0

46e minuut.
Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Tochouroglou onderschept slim de pass. Łazicki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łazicki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Kijowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niedźwiedzki rent richting de bal. Cazenave onderschept slim de pass. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - FC KOPENHAGA 2:0

64e minuut.
Küpfer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cazenave de bal. Basaure schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cazenave raakt geblesseerd tijdens het duel. Cazenave komt bij de bal en schiet. Magdziarz bokst de bal weg. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Küpfer rent richting de bal. Küpfer passt de bal in één keer door. Nóbrega probeert naar een medespeler te passen. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Piesiura kopt de bal weg. Mckay heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave rent richting de bal. Cazenave haalt uit met een fantastische trap. Magdziarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bąbelkowy Atak - FC KOPENHAGA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bąbelkowy Atak 43%, FC KOPENHAGA 57%.
Bąbelkowy Atak - FC KOPENHAGA 3:0