Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UDiB Lekarty Warta Gorzów
442+ Tactiek Full 532
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 44.9
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Rüssel passt de bal in één keer door. Bolec probeert naar een medespeler te passen. Bartkowiak probeert naar een medespeler te passen. Perz is nu in balbezit. Perz schiet op doel. Mutryn bokst de bal weg.

6e minuut.
Simina geeft een hoge lob. Zienkowicz is nu in balbezit. Brodnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brodnicki krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bartkowiak rent richting de bal. Bartkowiak geeft een hoge lob. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wicki de bal onder controle te krijgen. Mutryn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Mutryn probeert naar een medespeler te passen. Bolec kopt de bal weg. Brodnicki heeft problemen om de bal te vangen. Perz rent richting de bal. Perz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bartkowiak is nu in balbezit. Met opzet legt Pustelak zijn tegenspeler op de grond. Bartkowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Geszczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bartkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Bartkowiak speelt de bal door. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perz is nu in balbezit. Perz haalt uit met een fantastische trap. Mutryn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ciumak geeft een hoge lob. Inworp. Bartkowiak met een snelle inworp. Perz is nu in balbezit. Perz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Brodnicki onderschept slim de pass. Brodnicki probeert de bal met de borst te controleren. Brodnicki probeert naar een medespeler te passen. Perz heeft problemen om de bal te vangen. Perz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 60%, Warta Gorzów 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UDiB Lekarty - Warta Gorzów 0:0

46e minuut.
Grudziński komt het veld opgelopen. Tarasiuk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bolec passt de bal met de wreef. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki passt de bal zonder na te denken. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Mutryn trapt de bal weg. Bartkowiak kopt de bal weg. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UDiB Lekarty - Warta Gorzów 0:1

59e minuut.
Pustelak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartkowiak met een snelle inworp. Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kożuchowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Brodnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grudziński rent richting de bal. Wicki verovert de bal door een tackle van achteren. Brodnicki onderschept slim de pass. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tarasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Rüssel geeft een hoge lob. Ciumak rent richting de bal. Grudziński onderschept slim de pass. Grudziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ciumak verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumak geeft een lange en hoge pass. Małysiak is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kornek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafov geeft een lange en hoge pass. Brodnicki heeft problemen om de bal te vangen. Brodnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDiB Lekarty 59%, Warta Gorzów 41%.
UDiB Lekarty - Warta Gorzów 0:1