Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Oława Ridless Empire [?]
SC Tactiek kosmoos
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 52.1
formidable Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Soete met de inworp. Marabessi geeft een hoge lob. Riu speelt de bal door. Milovan rent richting de bal. Milovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tagliati is nu in balbezit. İlhanlı verovert de bal door een tackle van achteren. İlhanlı passt de bal met de wreef. Milovan is nu in balbezit. Milovan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Soete onderschept slim de pass. Inworp. Coritiba met een snelle inworp. Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Happel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tagliati rent richting de bal. Tagliati passt de bal zonder na te denken. Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan schiet op doel. Riu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Ridless Empire [?] 0:1

32e minuut.
Coritiba geeft de bal voor. Bealin heeft problemen om de bal te vangen. İlhanlı rent richting de bal. İlhanlı haalt uit met een fantastische trap. Wojna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Oława - Ridless Empire [?] 1:1

37e minuut.
Sæle probeert naar een medespeler te passen. Milovan rent richting de bal. Milovan passt de bal zonder na te denken. İlhanlı rent richting de bal. İlhanlı draait met de bal, schiet en ... Wojna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 44%, Ridless Empire [?] 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Oława - Ridless Empire [?] 1:1

52e minuut.
Meoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marabessi de bal. O`Reilly met een sublieme pass. Happel rent richting de bal. Happel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sæle met een sublieme pass. Milovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovan passt de bal zonder na te denken. İlhanlı rent richting de bal. İlhanlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Daar is Marabessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marabessi speelt de bal door. Čvorkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretsyan onderschept slim de pass. Peretsyan draait met de bal, schiet en ... Riu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bica heeft problemen om de bal te vangen. Peretsyan rent richting de bal. Peretsyan draait met de bal, schiet en ... Riu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Oława - Ridless Empire [?] 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Oława 39%, Ridless Empire [?] 61%.
KS Oława - Ridless Empire [?] 1:2