Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.072
  • Stadion: Słowaka Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7119
Vistula Gdańsk Gilotyna WC
jak 2 Tactiek a zmienie coś ;)
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 52.2
excellent Schieten very good
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Domagała passt de bal zonder na te denken. Becerine is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berensztajn. Berensztajn krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczagański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalski geeft de bal voor. Rotocki springt en kopt de bal. Carril verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pawlaczek controleert de bal met de borst. Jagodics is nu in balbezit. Pawlaczek begaat een overtreding. Pawlaczek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pawlaczyk is nu in balbezit. Kusznir rent richting de bal. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk geeft een lange en hoge pass. Becerine springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk met een sublieme pass. Berensztajn rent richting de bal. Jagodics verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Visentini passt de bal in één keer door. Becerine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawlaczek. Pawlaczek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Major met een harde bal richting middenveld. Szczagański kopt de bal weg. Klungelig pakt Skorupka de bal. Becerine rent richting de bal. Becerine draait met de bal, schiet en ... Major probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Becerine rent richting de bal. Becerine draait met de bal, schiet en ... Major bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 48%, Gilotyna WC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vistula Gdańsk - Gilotyna WC 0:0

55e minuut.
Thái Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Trung geeft de bal voor. Zwirko rent richting de bal. Becerine verovert de bal door een tackle van achteren. Becerine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kusznir heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlaczyk met een snelle inworp. Klungelig pakt Jagodics de bal. Jagodics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Avalos onderschept slim de pass. Avalos met een sublieme pass. Piesio rent richting de bal. Barcikowski onderschept slim de pass. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rotocki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avalos. Rotocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Magalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barcikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jagodics rent richting de bal. Kusznir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jagodics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domagała met een snel genomen vrije trap. Jagodics springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barcikowski passt de bal zonder na te denken. Magalski rent richting de bal. Magalski passt de bal met de wreef. Daar is Barcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vistula Gdańsk 55%, Gilotyna WC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vistula Gdańsk - Gilotyna WC 0:0