Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.073
  • Stadion: lost Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28948
Jezus żyje! fc zarzew 78
Nowa Def skr Tactiek 6b
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Ciocoiu heeft problemen om de bal te vangen. Külyutmaz onderschept slim de pass. Stoychev begaat een overtreding. Külyutmaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Halid rent richting de bal. Broź rent richting de bal. Halid onderschept slim de pass. Tulkis geeft een lange en hoge pass. Külyutmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jezus żyje! - fc zarzew 78 0:1

15e minuut.
Piotrkowczyk passt de bal in één keer door. Tulkis rent richting de bal. Tulkis passt de bal met de wreef. Külyutmaz rent richting de bal. Külyutmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Degregori de bal. Asta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella onderschept slim de pass. Ciocoiu is nu in balbezit. Ciocoiu haalt uit met een fantastische trap. Huenchuleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Amariei rent richting de bal. Żołopa verovert de bal door een tackle van achteren. Żołopa geeft een lange en hoge pass. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Degregori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tan is nu in balbezit. Ciocoiu rent richting de bal. Ciocoiu haalt uit met een fantastische trap. Asta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huenchuleo bokst de bal weg.

31e minuut.
Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocoiu rent richting de bal. Degregori is nu in balbezit. Ciocoiu onderschept slim de pass. Ciocoiu schiet op doel. Huenchuleo bokst de bal weg. Amariei rent richting de bal. Gümüşçü rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langfermann. Langfermann krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tulkis rent richting de bal. Külyutmaz rent richting de bal. Tulkis speelt de bal door. Külyutmaz is nu in balbezit. Külyutmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Piotrkowczyk passt de bal zonder na te denken. Külyutmaz is nu in balbezit. Külyutmaz passt de bal zonder na te denken. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Degregori verovert de bal door een tackle van achteren. Degregori speelt de bal door. Halid rent richting de bal. Piotrkowczyk geeft een hoge lob. Külyutmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Seragnoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Stucchi geeft de bal voor. Kabella heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Degregori zijn tegenspeler op de grond. Degregori krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezus żyje! 59%, fc zarzew 78 41%.
Jezus żyje! - fc zarzew 78 0:1

46e minuut.
Sałek komt het veld opgelopen. Canavaro komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Külyutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos rent richting de bal. Kos passt de bal zonder na te denken. Halid rent richting de bal. Halid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berrios komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Canavaro passt de bal zonder na te denken. Sałek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asta. Asta krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tulkis speelt de bal door. Daar is Piotrkowczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrkowczyk met een sublieme pass. Halid is nu in balbezit. Halid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Manunza rent richting de bal. Sałek is nu in balbezit. Manunza onderschept slim de pass. Manunza geeft een lange en hoge pass. Külyutmaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kabella probeert naar een medespeler te passen. Berrios rent richting de bal. Gümüşçü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berrios raakt geblesseerd tijdens het duel. Langfermann wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Berrios kopt de bal weg. Żołopa is nu in balbezit. Sałek onderschept slim de pass. Sałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jezus żyje! - fc zarzew 78 1:1

88e minuut.
Kabella probeert naar een medespeler te passen. Sałek is nu in balbezit. Canavaro geeft de bal voor. Amariei maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jezus żyje! 60%, fc zarzew 78 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jezus żyje! - fc zarzew 78 1:1