Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Łomianki Granbud
2023 ulepszona Tactiek 433
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Náray passt de bal in één keer door. Gložinić is nu in balbezit. Gložinić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Babiłło de bal onder controle te krijgen. Siladi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Łomianki - Granbud 1:0

5e minuut.
Józefiak is nu in balbezit. Józefiak probeert naar een medespeler te passen. Ariaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk onderschept slim de pass. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rzeski geeft een hoge lob. Stępiuk kopt de bal weg. Bene is nu in balbezit. Bene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cantó onderschept slim de pass. Kılınçbay rent richting de bal. Kılınçbay passt de bal in één keer door. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ravenna met een sublieme pass. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak speelt de bal door. Bene rent richting de bal. Bene haalt uit met een fantastische trap. Gowland bokst de bal weg.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gowland met een harde bal richting middenveld. Ravenna kopt de bal weg. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Ravenna speelt de bal door. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak passt de bal met de wreef. Bene heeft problemen om de bal te vangen. Bene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Łomianki 62%, Granbud 38%.
KKS Łomianki - Granbud 1:0

55e minuut.
Punga is nu in balbezit. Punga geeft een lange en hoge pass. Kılınçbay met een sublieme pass. Bene is nu in balbezit. Bene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bene rent richting de bal. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Łomianki - Granbud 1:1

81e minuut.
Jānītis onderschept slim de pass. Jānītis passt de bal met de wreef. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene draait met de bal, schiet en ... Gowland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Łomianki - Granbud 1:2

84e minuut.
Józefiak rent richting de bal. Włodarski onderschept slim de pass. Włodarski met een sublieme pass. Náray rent richting de bal. Náray draait met de bal, schiet en ... Siladi bokst de bal weg.

88e minuut.
Kończak probeert de bal met de borst te controleren. Rzeski rent richting de bal. Rzeski probeert naar een medespeler te passen. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Łomianki 63%, Granbud 37%.
KKS Łomianki - Granbud 1:2