Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40525
FC Liverpool Beer Team Niebuszewo
532 Tactiek podst
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53.7 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen brilliant


4e minuut.
Slavětínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavětínský passt de bal in één keer door. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - Beer Team Niebuszewo 0:1

6e minuut.
Slavětínský is nu in balbezit. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach met een sublieme pass. Mesanich is nu in balbezit. Mesanich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Crăciunescu geeft de bal voor. Ryfka probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool - Beer Team Niebuszewo 1:1

16e minuut.
Kulas rent richting de bal. Kulas speelt de bal door. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. Murawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - Beer Team Niebuszewo 2:1

19e minuut.
Illovszky probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabulov met een snelle inworp. Spisz kan de bal niet met de borst controleren. Spisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gogoasă geeft een hoge lob. Jachymiak is nu in balbezit. Csóka probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tatarkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov passt de bal met de wreef. Spisz rent richting de bal. Spisz draait met de bal, schiet en ... Zacharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 54%, Beer Team Niebuszewo 46%.
FC Liverpool - Beer Team Niebuszewo 2:1

47e minuut.
Kabulov rent richting de bal. Kabulov passt de bal met de wreef. Bratkowski speelt de bal door. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu schiet op doel. Zacharski bokst de bal weg. Zacharski speelt de bal door. Burliga geeft de bal voor. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu passt de bal in één keer door. Slavětínský rent richting de bal. Slavětínský passt de bal zonder na te denken. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ... Zacharski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liverpool - Beer Team Niebuszewo 2:2

54e minuut.
Mesanich onderschept slim de pass. Mesanich met een sublieme pass. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool - Beer Team Niebuszewo 3:2

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabulov met een snelle inworp. Illovszky kan de bal niet met de borst controleren. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ryfka speelt de bal door. Stelmach rent richting de bal. Stelmach passt de bal zonder na te denken. Mesanich rent richting de bal. Mesanich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Niţulescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Niţulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bratkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niţulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool 51%, Beer Team Niebuszewo 49%.
FC Liverpool - Beer Team Niebuszewo 3:2