Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasja Krosno FC Plaut
Pasja Tactiek Podstawowa atak
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 35.5
adequate Schieten adequate
good Passen adequate
average Verdedigen average


21e minuut.
Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak is nu in balbezit. Idziak passt de bal met de wreef. Sarov rent richting de bal. Sarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Zabijakin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uznański rent richting de bal. Uznański passt de bal in één keer door. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasja Krosno 52%, FC Plaut 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pasja Krosno - FC Plaut 0:0

50e minuut.
Idziak met een sublieme pass. Ingelsten is nu in balbezit. Ingelsten passt de bal met de wreef. Sarov rent richting de bal. Sarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bratosławski is nu in balbezit. Labiş rent richting de bal. Labiş speelt de bal door. Sarov rent richting de bal. Sarov haalt uit met een fantastische trap. Styczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Łakomski geeft een lange en hoge pass. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak speelt de bal door. Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waryński rent richting de bal. Waryński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasja Krosno - FC Plaut 0:1

78e minuut.
Bratosławski met een sublieme pass. Łakomski is nu in balbezit. Ingelsten begaat een overtreding. Łakomski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Łakomski kan niet meer verder spelen. Kotorowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bojanowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingelsten met een snelle inworp. Idziak is nu in balbezit. Idziak geeft een hoge lob. Styczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasja Krosno 45%, FC Plaut 55%.
Pasja Krosno - FC Plaut 0:1